Poros
Spetses
Lautat maahan Saroniset saaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Poros satamaan Spetses

Saroniset saaret ja Saroniset saaret yhdistyvät reitillä Poros Spetses, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Blue Star Ferries -lautta kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 1 tunti 10 minuuttia samalla kun Alpha Lines reitti kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 1 tunti 15 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 33 ylitystä viikko reitillä Poros Spetses kohteiden Saroniset saaret ja Saroniset saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Poros - Spetses?

Lautan ylitysaika Poros - Spetses on noin 1h 12m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Poros - Spetses?

Poros to Spetses lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Poros - Spetses on 86 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Poros - Spetses?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Poros ja Spetses välillä. Nämä ovat
  • Blue Star Ferries
  • Alpha Lines

Miten voin varata lauttalippuja Poros - Spetses?

Varaa lautat reitiltä Poros kohteeseen Spetses tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Poros - Spetses?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Poros - Spetses
  • Blue Star Ferries
  • Alpha Lines

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Poros - Spetses?

Ei, lautalla voi matkustaa vain jalan.

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Poros - Spetses?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Blue Star Ferries

Mikä on etäisyys Poros ja Spetses välillä?

Etäisyys Poros ja Spetses välillä on noin 21 meripeninkulmaa.

Poros opas

Poros on pieni kaupunki Kreikan saarella Kefaloniassa, joka kuuluu Joonianmeren saariryhmään. Kaupunki on pääosin jaettu kolmeen osaan. Poroksen satamassa on muutamia baareja ja tavernoja ja se tarjoaa yhteyksiä Kylliniin Peloponnesoksen alueelle manner-Kreikkaan. Kesällä lautat menevät myös Zakynthokseen. Sataman ulkopuolella on paanukattoinen rantakaupunki, jossa on pääaukio, jota ympäröi tavernoja ja monia päivittäiskauppoja ja peruspalveluja. Aragia on kolmas alue, joka on erotettu Poroksen keskustasta Vohinas-joella. Poros on hyvä paikka kävelylle ja patikoinnille ja rannat ovat yleensä hiljaisia. Koska se ei ole tunnettu hienostunut lomakeskus, vauhti on hidasta perinteistä kreikkalaista "tuntua", mikä hyödyttää matkailijoida sillä heidän ei tarvitse maksaa huippuhintoja. Kävelijät nauttivat vaelluksesta vanhalle Kefalonian luostarille. Kävele noin 3 km rantaa pitkin pohjois-länsi-suunnassa polkua ylös Atros vuorelle. Polku päättyy Neitsyt Marian luostariin, 500 metriä korkean mäen laelle. Näkymät ylhäältä ovat aivan upeita.


Spetses opas

Kreikan saari Spetses, Saronicin saariryhmässä, omaa pitkät merivoimien perinteet ja on kuuluisa merkittävästä vuoden 1821 Vapaussodasta. Täällä nostettiin vallankumouksen lippu 3. huhtikuuta 1821. Saari on onnistunut säilyttämään sen perinteisen luonteen hyvin säilyneiden grand captain kartanoiden ansiosta, jotka edelleen todistavat saaren kunniakasta menneisyyttä. Viehättävä vanha satama ja Dapia, turisti- ja kaupallinen keskus, jossa on saaren viihteen keskus, ovat tavaramerkkejä Spetsesille. Vierailijoiden kannattaa mennä romanttiselle matkalle ympäri saarta hevosrattailla ja ihailla grand kartanoita saaren kapeilta mukulakivikaduilta. Paras aika vierailla Spetsesillä on syyskuun aikana, kun "Armata", todella vaikuttava uudelleen esitetty meritaistelu tapahtuu (vuodesta 1931). Saaren katedraalilla on myös suuri historiallinen merkitys, sillä siellä saaren itsenäisyyspäivän lippu nostettiin esille 1821. Siellä pidettiin myös Paul Bonaparten, Napoleon Bonaparten veljenpojan, joka tuli Kreikkaan taistelemaan kreikkalaisten puolella, ruumista rommitynnyrissä kolmen vuoden ajan!


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 08/07/002024 ja 14.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Hellenic Seaways 09:40 10:50 1 tunti 10 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La, Sun
Hellenic Seaways 09:45 10:55 1 tunti 10 minuuttia Mon
Hellenic Seaways 11:10 12:20 1 tunti 10 minuuttia Mon, La
Hellenic Seaways 11:10 12:40 1 tunti 30 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, Sun
Alpha Lines 12:20 13:35 1 tunti 15 minuuttia Mon
Hellenic Seaways 13:10 14:20 1 tunti 10 minuuttia Mon
Hellenic Seaways 14:15 15:30 1 tunti 15 minuuttia Ti, Ke, To, Pe
Alpha Lines 15:55 17:10 1 tunti 15 minuuttia Ke, To, Pe, Sun
Hellenic Seaways 18:35 19:45 1 tunti 10 minuuttia Ti, Ke, To, Pe
Hellenic Seaways 19:15 20:30 1 tunti 15 minuuttia Sun
Hellenic Seaways 20:55 22:40 1 tunti 45 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.