Lautta satamasta Pireus satamaan Agistri

Ateena ja Saroniset saaret yhdistyvät reitillä Pireus Agistri, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Saronic Ferries -lautta kulkee jopa 9 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 1 tunti 35 minuuttia samalla kun Aegean Flying Dolphins reitti kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 45 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 37 ylitystä viikko reitillä Pireus Agistri kohteiden Ateena ja Saroniset saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Pireus - Agistri lauttaoperaattorit

  • Saronic Ferries
    • 9 lähtöä viikoittain 1 h 35 min
    • Etsi hinta
  • Aegean Flying Dolphins
    • 4 lähtöä päivittäin 45 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Pireus Agistri

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Pireus Agistri on auto ja 1 matkustaja.

Pireus opas

Piraeus on satamakaupunki Kreikassa. Kaupunki sijaitsee Saronikoksen lahdella Attikan alueella Kreikassa ja on osa Ateenan kaupunkialuetta. Ateeenan keskusta on noin 12 km päässä Piraeuksesta. Piraeuksen keskusta ei ole paikka, jossa kävijät haluavat viipyä, sillä se on ylikuormitettu liikenteellä. Sen satamatiomistojen, pankkien ja julkisten rakennusten takana on sekamelska kävelykatuja ja ostoskatuja. Houkuttelevin kaupunginosa sijaitsee idässä Zea Marinan ja matkailijoiden Mikrolimano sataman alueella, joka on vuorattu kahviloillaa, ravintoloillaa ja baareilla.

Piraeuksen satama on tärkein satama Kreikassa, suurin matkustajasatama Euroopassa ja kolmanneksi suurin maailmassa, ja se on Kreikan kauppamerenkulun ja suuren kauppalaivaston keskus. Tilat satamassa on hiljattain kunnostettu ja palvelujen laatu on parantunut merkittävästi. Näitä ovat pankkiautomaatit, valuutanvaihto, ravintoloita, baareja, taksit ja monenlaisia matkatoimistoja jotka myyvät lauttalippuja. Satamasta lähtee lauttoja Kreetalle, Kykladeille, Dodekanesialle, Kreikan itäosiin ja suurelle osalle Pohjois- ja Itä-Egeanmeren saarille.

Agistri opas

Agistri on kreikkalainen saari, joka on vain 55 minuutin päässä Piraeuksen satamasta ja kivenheiton päässä Aeginan saarelta. Saari sijaitsee Saroninlahdella ja on katettu kasveilla ja puilla, männyillä ja kristallinkirkkailla vesillä. Saaren neljä yhteisöä, Megalochori, Skala, Limenaria ja Metochi ovat ihanteellisia ihanalle kesälomalle. Tutkien saarta löydät mäntymetsää, hiekkarantoja, kristallinkirkasta vettä, perinteisiä värejä ja rauhaa. Saarella on myös vilkas yöelämä niille kävijöille, jotka nauttivat vilkkaista baareista ja klubeista.

Kaikki veneet, tavanomaiset lautat ja Flying Dolphins Agistrille lähtevät portilta 8 Piraeuksen satamasta. Saarelle pääsee Aeginasta useilla veneillä vain kymmenessä minuutissa. Nämä veneet ja useat pienet "vesitaksit" kuuluvat Angistri Expressille.