COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Pireus - Agistri on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ateena - Saroniset saaret lautat sivullamme.

Pireus - Agistri lauttaoperaattorit

    • 29 Sailings Weekly 1 hour 20 min
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 55 min
    • Get price

Lautta satamasta Pireus satamaan Agistri

Ateena ja Saroniset saaret yhdistyvät reitillä Pireus Agistri, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Saronic Ferries -lautta kulkee jopa 29 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 1 tunti 20 minuuttia samalla kun Aegean Flying Dolphins reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 55 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 30 ylitystä viikko reitillä Pireus Agistri kohteiden Ateena ja Saroniset saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Pireus opas

Piraeus on satamakaupunki Kreikassa. Kaupunki sijaitsee Saronikoksen lahdella Attikan alueella Kreikassa ja on osa Ateenan kaupunkialuetta. Ateeenan keskusta on noin 12 km päässä Piraeuksesta. Piraeuksen keskusta ei ole paikka, jossa kävijät haluavat viipyä, sillä se on ylikuormitettu liikenteellä. Sen satamatiomistojen, pankkien ja julkisten rakennusten takana on sekamelska kävelykatuja ja ostoskatuja. Houkuttelevin kaupunginosa sijaitsee idässä Zea Marinan ja matkailijoiden Mikrolimano sataman alueella, joka on vuorattu kahviloillaa, ravintoloillaa ja baareilla.

Piraeuksen satama on tärkein satama Kreikassa, suurin matkustajasatama Euroopassa ja kolmanneksi suurin maailmassa, ja se on Kreikan kauppamerenkulun ja suuren kauppalaivaston keskus. Tilat satamassa on hiljattain kunnostettu ja palvelujen laatu on parantunut merkittävästi. Näitä ovat pankkiautomaatit, valuutanvaihto, ravintoloita, baareja, taksit ja monenlaisia matkatoimistoja jotka myyvät lauttalippuja. Satamasta lähtee lauttoja Kreetalle, Kykladeille, Dodekanesialle, Kreikan itäosiin ja suurelle osalle Pohjois- ja Itä-Egeanmeren saarille.


Agistri opas

Agistri on kreikkalainen saari, joka on vain 55 minuutin päässä Piraeuksen satamasta ja kivenheiton päässä Aeginan saarelta. Saari sijaitsee Saroninlahdella ja on katettu kasveilla ja puilla, männyillä ja kristallinkirkkailla vesillä. Saaren neljä yhteisöä, Megalochori, Skala, Limenaria ja Metochi ovat ihanteellisia ihanalle kesälomalle. Tutkien saarta löydät mäntymetsää, hiekkarantoja, kristallinkirkasta vettä, perinteisiä värejä ja rauhaa. Saarella on myös vilkas yöelämä niille kävijöille, jotka nauttivat vilkkaista baareista ja klubeista.

Kaikki veneet, tavanomaiset lautat ja Flying Dolphins Agistrille lähtevät portilta 8 Piraeuksen satamasta. Saarelle pääsee Aeginasta useilla veneillä vain kymmenessä minuutissa. Nämä veneet ja useat pienet "vesitaksit" kuuluvat Angistri Expressille.