Ateena (Piraeus)
Agistri
Lautat maahan Saroniset saaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Ateena (Piraeus) satamaan Agistri

Ateena ja Saroniset saaret yhdistyvät reitillä Ateena (Piraeus) Agistri, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Saronic Ferries -lautta kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 1 tunti 35 minuuttia samalla kun Aegean Flying Dolphins reitti kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 55 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 56 ylitystä viikko reitillä Ateena (Piraeus) Agistri kohteiden Ateena ja Saroniset saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ateena - Saroniset saaret lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Pireus - Agistri?

Lautan ylitysaika Pireus - Agistri on noin 1h 15m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Pireus - Agistri?

Pireus to Agistri lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Pireus - Agistri on 68 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Pireus - Agistri?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Pireus ja Agistri välillä. Nämä ovat
  • Saronic Ferries
  • Aegean Flying Dolphins

Miten voin varata lauttalippuja Pireus - Agistri?

Varaa lautat reitiltä Pireus kohteeseen Agistri tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Pireus - Agistri?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Pireus - Agistri
  • Saronic Ferries
  • Aegean Flying Dolphins

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Pireus - Agistri?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Pireus ja Agistri välillä
  • Saronic Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Pireus - Agistri?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Saronic Ferries

Mikä on etäisyys Pireus ja Agistri välillä?

Etäisyys Pireus ja Agistri välillä on noin 20 meripeninkulmaa.

Ateena (Piraeus) opas

Piraeus on satamakaupunki Kreikassa. Kaupunki sijaitsee Saronikoksen lahdella Attikan alueella Kreikassa ja on osa Ateenan kaupunkialuetta. Ateeenan keskusta on noin 12 km päässä Piraeuksesta. Piraeuksen keskusta ei ole paikka, jossa kävijät haluavat viipyä, sillä se on ylikuormitettu liikenteellä. Sen satamatiomistojen, pankkien ja julkisten rakennusten takana on sekamelska kävelykatuja ja ostoskatuja. Houkuttelevin kaupunginosa sijaitsee idässä Zea Marinan ja matkailijoiden Mikrolimano sataman alueella, joka on vuorattu kahviloillaa, ravintoloillaa ja baareilla.

Piraeuksen satama on tärkein satama Kreikassa, suurin matkustajasatama Euroopassa ja kolmanneksi suurin maailmassa, ja se on Kreikan kauppamerenkulun ja suuren kauppalaivaston keskus. Tilat satamassa on hiljattain kunnostettu ja palvelujen laatu on parantunut merkittävästi. Näitä ovat pankkiautomaatit, valuutanvaihto, ravintoloita, baareja, taksit ja monenlaisia matkatoimistoja jotka myyvät lauttalippuja. Satamasta lähtee lauttoja Kreetalle, Kykladeille, Dodekanesialle, Kreikan itäosiin ja suurelle osalle Pohjois- ja Itä-Egeanmeren saarille.


Agistri opas

Agistri on kreikkalainen saari, joka on vain 55 minuutin päässä Piraeuksen satamasta ja kivenheiton päässä Aeginan saarelta. Saari sijaitsee Saroninlahdella ja on katettu kasveilla ja puilla, männyillä ja kristallinkirkkailla vesillä. Saaren neljä yhteisöä, Megalochori, Skala, Limenaria ja Metochi ovat ihanteellisia ihanalle kesälomalle. Tutkien saarta löydät mäntymetsää, hiekkarantoja, kristallinkirkasta vettä, perinteisiä värejä ja rauhaa. Saarella on myös vilkas yöelämä niille kävijöille, jotka nauttivat vilkkaista baareista ja klubeista.

Kaikki veneet, tavanomaiset lautat ja Flying Dolphins Agistrille lähtevät portilta 8 Piraeuksen satamasta. Saarelle pääsee Aeginasta useilla veneillä vain kymmenessä minuutissa. Nämä veneet ja useat pienet "vesitaksit" kuuluvat Angistri Expressille.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Saronic Ferries 09:15 10:50 1 tunti 35 minuuttia Mon, La
Saronic Ferries 11:15 12:50 1 tunti 35 minuuttia Sun
Saronic Ferries 11:25 13:00 1 tunti 35 minuuttia Ti, Ke, To
Saronic Ferries 14:00 15:35 1 tunti 35 minuuttia La
Saronic Ferries 14:35 16:10 1 tunti 35 minuuttia Mon
Saronic Ferries 15:15 16:50 1 tunti 35 minuuttia Sun
Saronic Ferries 15:30 17:05 1 tunti 35 minuuttia Pe

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.