Spetses
Poros
Lautat maahan Saroniset saaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Spetses satamaan Poros

Saroniset saaret ja Saroniset saaret yhdistyvät reitillä Spetses Poros, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Blue Star Ferries -lautta kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 1 tunti 10 minuuttia samalla kun Alpha Lines reitti kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 1 tunti 15 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 33 ylitystä viikko reitillä Spetses Poros kohteiden Saroniset saaret ja Saroniset saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Spetses - Poros?

Lautan ylitysaika Spetses - Poros on noin 1h 12m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Spetses - Poros?

Spetses to Poros lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Spetses - Poros on 72 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Spetses - Poros?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Spetses ja Poros välillä. Nämä ovat
  • Blue Star Ferries
  • Alpha Lines

Miten voin varata lauttalippuja Spetses - Poros?

Varaa lautat reitiltä Spetses kohteeseen Poros tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Spetses - Poros?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Spetses - Poros
  • Blue Star Ferries
  • Alpha Lines

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Spetses - Poros?

Ei, lautalla voi matkustaa vain jalan.

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Spetses - Poros?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Blue Star Ferries

Mikä on etäisyys Spetses ja Poros välillä?

Etäisyys Spetses ja Poros välillä on noin 21 meripeninkulmaa.

Spetses opas

Spetses on kreikkalainen saari Saronicin saariryhmässä. Antiikin saari oli nimeltään "Pityonissos" ja "Pityousa" antiikin reek sanasta "Pitys", eli mänty. Nimi "Spetses" tuli venetsialaisilta, joilla oli tapana kutsua sitä "Isola di Spezzie" tarkoittaen saaren aromeja (mausteita). Saaren suurin kaupunki on myös Spetses ja on epätavallinen, sillä yksityiset ajoneuvot eivät ole sallittuja kaupungin rajalle. Siksi useimmat ihmiset joko kävelevät, ottaa hevosen vetämän kuljetuksen, tai ajavat moottoripyörää tai polkupyörää. Kaupungin lähimmät rannat ovat Agios Mamas keskellä kaupunkia, Kaiki (aiemmin College) ranta 1 km luoteeseen ja Agia Marina 2 km etelään, jotka molemmat tarjoavat vesiurheilua. Kauemmille rannoilla voidaan ottaa julkisen liikenteen bussit. Näitä ovat rannat Zogeria, Agioi Anargiroi ja Agia Paraskevi.

Keskiajalla saari kukoisti kaupankäynnistä ja paikalliset rakensivat tyylikkäitä kartanoita jotka ovat selvinneet tähän päivään. Spetses on myös suosittu viikonloppukohde, koska se on lähellä Ateenaa.


Poros opas

Satamakaupunki Poros tarjoaa merkittävän päivittäisen lauttayhteyden Kreikan saarelle Kefaloniaan ja Manner-Kreikkaan. Vuoden 1953 maanjäristyksen, kun muutamat kalastajien talot, jotka muodostivat kylän tuhoutuivat, se uusittiin englantilaisten avustuksella. Kaupunki sijaitsee keskellä dramaattisia maisemia atros ja Pahni vuorten juurella ja sen rantaviiva, joka tarjoaa kaupungille sen rannat ja turvallisen sataman. Poroksen rotko on 80 m syvä jyrkänne, jossa on jyrkät rinteet ja jossa näet kivionkaloita - mytologisen Herculeksen jalanjäljet. Joki Vohinas kumpuaa "pohjattomasta" järvestä, jossa on kuiva jokisänky kesäkuukausina, mutta talvella se virtaa läpi kaupungin.

Legenda kertoo, että suuret kivet Poroksen ja Skalan rannan välillä ovat Kyklooppien heittämiä. Rantaviiva Poroksen toisella puolella on yksi viimeisistä turvakodista uhanalaiselle Munkkihylkeelle.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/07/002024 ja 21.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Hellenic Seaways 06:10 07:55 1 tunti 45 minuuttia Jokapäiväinen
Hellenic Seaways 11:00 12:10 1 tunti 10 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La, Sun
Hellenic Seaways 11:05 12:15 1 tunti 10 minuuttia Mon
Alpha Lines 11:45 13:00 1 tunti 15 minuuttia Ti, Ke, Pe, La, Sun
Hellenic Seaways 13:50 15:30 1 tunti 40 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, Sun
Hellenic Seaways 14:35 15:45 1 tunti 10 minuuttia Mon
Hellenic Seaways 15:50 17:00 1 tunti 10 minuuttia Sun
Hellenic Seaways 16:15 17:30 1 tunti 15 minuuttia Ti, Ke, To, Pe
Hellenic Seaways 19:55 21:05 1 tunti 10 minuuttia Ti, Ke, To, Pe

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.