Venezia Lines

Venezia Lines on huippunopea matkustajaliikenteen tarjoaja joka yhdistää pohjoisen Adrianmeren Italian satamat lukuisilla Kroatian luoteisrannikon kohteilla sekä Slovenian Piranilla.

Kuten nimestä voi päätellä, Venezia Lines lähtee päämääräisesti Italian Venetsiasta (ennen myös Riministä ja Barista). Venezia Linesin ensimmäiselle matkalle lähdettiin vuonna 2003, josta lähtien siitä on kasvanut Virtu Ferriesin tuella Adrianmeren meriliikenteen johtajayhtiö. Vuodesta 2003 Venetsian, Kroatian ja Slovenian välillä on matkustanut yli miljoona matkustajaa.

Operoiden hutikuusta lokakuuhun, Venezia Lines kuljettaa jokaisella matkallaan yli 300 makustajaa ja matkat kestävät reitistä riippuen 2,5-4 tuntia. Yhtiön laivat tarjoavat ylivoimaisesti nopeimman palvelun pohjoisen Adrianmeren satamien välillä matkaten 35 solmun nopeudella. Yhtiön kaksi laivaa ovat San Frangisk ja San Pawl -nimisiä ilmatyynyaluksia jotka yhdistävät katamaraanien ja ilmatyynyaluksien vahvuudet, tehden aluksista nopeampia ja vähemmän kuluttavia, tasaisempia sekä paremmin liikkuvia veden vastuksen vähentymisen ansiosta.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Venezia Lines -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Venezia Lines -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Venezia Linesiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Venezia Lines matkassa

Operaattorin Venezia Lines kaikki reitit