Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Pula lauttasatamaan

 • Autolla

  Pulan satama sijaitsee Arena-amfiteatterin edessä. Kaikki lautat lähtevät 'Rijecki gat' -tullilaiturilta. Pulaan on helppo päästä mantereelta tietä A8 tai A9.

 • Junalla

  Ljubljanaan, Sloveniaan (4 tuntia) on kaksi junaa päivässä, ja Zagrebiin kaksi (6½ tuntia), mutta osan matkasta sinun tarvitsee matkustaa bussilla.

 • Bussilla

  Pulan linja-autoasemalta (Istarske Brigade) on 9 bussia päivässä Rijekaan (2 tuntia).

 • Pula majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Pula lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Pula majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Pula lauttapalvelut

Pula opas

Pula opas

Kroatian Istrian suurin kaupunki Pula sijaitsee niemen eteläkärjessä. Aikasimmat maininnat kaupungin asutuksesta ovat peräisin 10. vuosisadalta eaa. Sen perusti vanha Istriassa elänyt illyrialainen Histri-heimo. Vaiherikkaan poliittisen historiansa seurauksena Pulan asukkaat ovat kulttuurisesti ja kielellisesti värikäs joukko, jonka juuret ovat Välimerellä ja keski-Euroopassa, kaukana menneisyydessä ja nykyajassa. Pulan arkkitehtuuri heijastaa historian kerrostumia. Useimmat asukkaista puhuvat sujuvasti jotain vierasta kieltä, erityisesti italiaa, mutta usein myös saksaa ja englantia. Irlantilainen kirjailija James Joyce opetti englantia Berlitz-koulussa lokakuun 30:stä 1904 maaliskuuhun 1905. Hänen oppilaansa olivat pääasiassa itävaltaunkarilaisia laivastoupseereja, jotka palvelivat laivastotelakalla. Pulassa Joyce myös painatti arkkiviisunsa The Holy Office.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.