venezia_lines_san_frangisk

San Frangisk

Venezia Lines toimii satamien Porec Venetsia, Pula Venetsia & Rovinj Venetsia välillä

San Pawlin sisaralus Sang Frangisk on sekoitus katamaraania ja ilmatyynyalusta, mikä tekee siitä ketterämmän ja äänettömämmän kuin tavallinen lautta. Alus tarjoaa mukavuutta sen 310:lle matkustajalle koko matkan ajan.

Hytit / Lepotuolit

Venezia Linesin aluksilla on kahden eri luokan istumatiloja - Economyluokka ja VIP -luokka. Economyluokan istumatilat sijaitsevat aluksen alemmalla kannella ja ne heijastavat suurta hintalaatusuhdetta, kun taas VIP luokka tarjoaa hienompaa ja mukavempaa kokemusta laivan ylemmällä kannella.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että San Frangisk oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

San Frangisk laivalla

venezia_lines_san_frangisk_headrest venezia_lines_san_frangisk_rear_view venezia_lines_san_frangisk_rows venezia_lines_san_frangisk_seat_centre venezia_lines_san_frangisk_seat_rows venezia_lines_san_frangisk_seat_selection venezia_lines_san_frangisk_seat_side venezia_lines_san_frangisk_tables venezia_lines_san_frangisk_walkway

Operaattorin Venezia Lines muita laivoja

San Frangisk arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!