Venetsia satamaan Pula lautta

Italia ja Kroatia yhdistyvät reitillä Venetsia Pula, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Venezia Lines reitti kulkee jopa 4 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 3 tuntia 15 minuuttia samalla kun Atlas Kompas reitti kulkee jopa 3 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 3 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 7 ylitystä viikko reitillä Venetsia Pula kohteiden Italia ja Kroatia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Venetsia satamaan Pula lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Kroatia lautat sivullamme.

Venetsia - Pula lauttaoperaattorit

  • Venezia Lines
    • 4 lähtöä viikoittain 3 h 15 min
    • Etsi hinta
  • Atlas Kompas
    • 3 lähtöä viikoittain 3 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Venetsia Pula hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta tällä reitillä. Esitetyt hinnat ovat henkilöä kohden.

Venetsia opas

Venetsia on kaupunki Koillis-Italiassa. Se sijaitsee 18 pienen saaren ryhmässä, jotka erotettuu toisistaan kanavilla ja on yhdistetty silloilla. Kaupunki sijaitsee Venetsian laguunissa joka ulottuu pitkin rantaviivaa, Po- ja Piave-jokien suiden välissä. Venetsia tunnetaan ympäri maailmaa sen kauniista ympäristöstä, sen arkkitehtuurista ja sen taiteesta. Koko kaupunki sekä sen laguuni on julistettu Unescon maailmanperintökohteeksi. Kaupungin nimi juontuu antiikin Veneteista, jotka elivät seudulla 900 eKr.

Venezia Ferry Terminal, Passeggeri, yhdistää Venetsian mantereen kuuluisan sillan ulostulossa, Ponte della Libertassa. Uusi Venetsia Marittima lauttaterminaali tarjoaa laajan valikoiman palveluja, kuten lähtöselvitystiskejä, ravintoloita, kauppoja ja monia muita palveluja. Terminal S Marta löytyy yhdestä sataman vanhimmista rakennuksista ja se tarjoaa modernit mukavuudet, kuten kahviloita, kauppoja ja muita julkisia tiloja. IS Basiliocan Terminal on saapumispaikka laivoille Kroatiasta ja Pohjois-Adrianmeren kohteista. Venetsiasta pääsee lautalla Mali Losinjiin, Pulaan, Poreciin, Rovinjiin, Igoumenitsaan, Patrakselle, Piraniin ja Umagiin.

Pula opas

Kroatian kaupunki Pula sijaitsee Istrian niemimaalla, ja on alueen suurin kaupunki. Kaupungin kuuluisin nähtävyys on hyvin säilynyt roomalainen amfiteatteri ja se on yksi kuuluisimmista nähtävyyksistä koko Kroatiassa. Vaikka amfiteatteri kaupunki on nyökkäys Pulan roomalaiseen alkuperään, sen historia ulottuu kauemmas kuin roomalaisiin. Arkeologiset löydökset alueella viittaavat siihen, että Pulan historia ulottuu aina 40 000 tai jopa 1.000.000 vuotta eaa! Kuitenkin Rooman valtakunnan kaaduttua Pula putosi eri ryhmien haltuun, kuten Itä-goottien 45 vuotta 538, kun siitä tuli osa Bysantin valtakuntaa, kunnes slaavit aloittivat siirtokuntien alkupuolella 600-luvulla. Pulassa on riemukaari Sergii joka rakennettiin vuosina 29 ja 27 eKr Sergin perheen kunniaksi, joka taisteli Octavian puolella, josta tuli myöhemmin keisari Augustus, Actiumin taistelussa nykypäivän Kreikassa.

Kaupungin satama on kiireinen kesällä. Lauttaliikenne kulkee Venetsiaan, josta matkaa voi jatkaa muihin Italian kohteisiin, Riminiin, ja Kooperiin ja Losinjiin Kroatiassa.