Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Porec lauttasatamaan

 • Autolla

  Porecin satama sijaitsee Obala Marsala Titassa lähellä kaupungin keskustaa.

 • Bussilla

  Porecin satama on noin 600 metrin päässä keskuslinja-autoasemalta ja sinne on helppo päästä kävellen. Kävele asemalta rannikkoa pitkin, kunnes saavutat tulliaseman "Granicni prijelaz Porec". Tulliasema on Hotel Neptunin edessä ja vastapäätä St. Nikolan saarta.

 • Osoite

  Zagrebacka 9- 52440 Porec

 • Porec majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Porec lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Porec majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Porec lauttapalvelut

Porec opas

Porec opas

Poreč on kaupunki ja satama Istrian niemen länsirannikolla Kroatiassa. Toisen vuosisadan aikana eaa. pienelle niemelle rakennettiin roomalainen Castrum. Octavianuksen kaudella ensimmäisellä vuosisadalla siitä tuli virallisesti kaupunki ja se oli osa roomalaista Colonia Iulia Parentiumia. Kolmannella vuosisadalla siellä oli jo järjestäytynyt krsitillinen yhteisö varhaiskristillisine sakraalirakennuksineen. Viidennellä vuosisadalla rakennettiin Basilika, missä säilytettiin kaupungin suojelupyhimyksen piispa Mauruksen jäänteitä. Kaupungin kaavassa näkyy yhä antiikin Rooman Castrumin rakenne. Pääkadut Decumanus ja Cardo Maximus ovat säilyttäneet antiikin muotonsa. Nykyään Poreč on alueen turistien pääkohde.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.