Varaa lautta satamaan Porec

Porec lauttasatama kohteessa Kroatia yhdistää sinut satamaan Venetsia maassa Italia ja valittavanasi on jopa 2 lauttavuoroa viikossa. Matka Porec - Venetsia kestää nopeimmillaan 3 tuntia ja väliä liikennöi Kompas.

Porec -satamakartta

Klikkaa karttaa

Porec lauttavaihtoehdot

Porec lauttapalvelut

Porec - Venetsia operaattorilla Kompas
 • Kompas
  • 2 lähtöä viikoittain 3 h
  • Etsi hinta

Porec opas

Poreč on kaupunki ja satama Istrian niemen länsirannikolla Kroatiassa. Toisen vuosisadan aikana eaa. pienelle niemelle rakennettiin roomalainen Castrum. Octavianuksen kaudella ensimmäisellä vuosisadalla siitä tuli virallisesti kaupunki ja se oli osa roomalaista Colonia Iulia Parentiumia. Kolmannella vuosisadalla siellä oli jo järjestäytynyt krsitillinen yhteisö varhaiskristillisine sakraalirakennuksineen. Viidennellä vuosisadalla rakennettiin Basilika, missä säilytettiin kaupungin suojelupyhimyksen piispa Mauruksen jäänteitä. Kaupungin kaavassa näkyy yhä antiikin Rooman Castrumin rakenne. Pääkadut Decumanus ja Cardo Maximus ovat säilyttäneet antiikin muotonsa.
Nykyään Poreč on alueen turistien pääkohde.

Näin pääset Porec lauttasatamaan

 • Autolla

  Obala maršala Tita 17,52440,Poreč,Croatia

  Obala maršala Tita 16,52440,Poreč,Croatia

 • Bussilla

  Obala maršala Tita 17,52440,Poreč,Croatia

  Obala maršala Tita 16,52440,Poreč,Croatia

 • Osoite

  Obala maršala Tita 17,52440,Poreč,Croatia

  Obala maršala Tita 16,52440,Poreč,Croatia

 • Porec majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Porec lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Porec majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!