Venetsia satamaan Rovinj lautta

Italia ja Kroatia yhdistyvät reitillä Venetsia Rovinj, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Venezia Lines reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 3 tuntia 45 minuuttia samalla kun Atlas Kompas reitti kulkee jopa 3 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 3 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 10 ylitystä viikko reitillä Venetsia Rovinj kohteiden Italia ja Kroatia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Venetsia satamaan Rovinj lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Kroatia lautat sivullamme.

Venetsia - Rovinj lauttaoperaattorit

  • Venezia Lines
    • 7 lähtöä viikoittain 3 h 45 min
    • Etsi hinta
  • Atlas Kompas
    • 3 lähtöä viikoittain 3 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Venetsia Rovinj hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta tällä reitillä. Esitetyt hinnat ovat henkilöä kohden.

Venetsia opas

Venetsia on kaupunki Koillis-Italiassa. Se sijaitsee 18 pienen saaren ryhmässä, jotka erotettuu toisistaan kanavilla ja on yhdistetty silloilla. Kaupunki sijaitsee Venetsian laguunissa joka ulottuu pitkin rantaviivaa, Po- ja Piave-jokien suiden välissä. Venetsia tunnetaan ympäri maailmaa sen kauniista ympäristöstä, sen arkkitehtuurista ja sen taiteesta. Koko kaupunki sekä sen laguuni on julistettu Unescon maailmanperintökohteeksi. Kaupungin nimi juontuu antiikin Veneteista, jotka elivät seudulla 900 eKr.

Venezia Ferry Terminal, Passeggeri, yhdistää Venetsian mantereen kuuluisan sillan ulostulossa, Ponte della Libertassa. Uusi Venetsia Marittima lauttaterminaali tarjoaa laajan valikoiman palveluja, kuten lähtöselvitystiskejä, ravintoloita, kauppoja ja monia muita palveluja. Terminal S Marta löytyy yhdestä sataman vanhimmista rakennuksista ja se tarjoaa modernit mukavuudet, kuten kahviloita, kauppoja ja muita julkisia tiloja. IS Basiliocan Terminal on saapumispaikka laivoille Kroatiasta ja Pohjois-Adrianmeren kohteista. Venetsiasta pääsee lautalla Mali Losinjiin, Pulaan, Poreciin, Rovinjiin, Igoumenitsaan, Patrakselle, Piraniin ja Umagiin.

Rovinj opas

Kroatian kaupunki Rovinj sijaitsee Istrian länsirannikolla, suurimmalla Adrianmeren niemimaalla, ja on vain tunnin päässä Triestestä, 270 km päässä Zagrebista, noin 500 km päässä Wienistä ja noin 700 km päässä Münchenistä. Kaupungin Venetian vanhassakaupunki leviää ympäri upeaa soikeaa niemimaata, ja pikku-ateljeet tekevät tästä kukoistavan kulttuurin keskuksen. Fine-dining ravintolat ovat piilossa pitkin jyrkkiä kapeita katuja, ja tyylikkäitä lounge-baareja on rinta rinnan. Venetian vanha kaupunki alkaa grand Balbi Archista, viimeiset jäänteet vanhan kaupungin muurista. Pitkin mukulakivikatuja, kävijät löytävät Rovinj Heritage Museumin, joka sijaitsee 1600-luvun palatsissa, yhdessä vuosisatoja vanhojen taiteilijoiden työpajojen kanssa Grisia Streetillä. Kaikki tiet vievät jopa Cathedral of St Euphemiaan josta on näkymä 60 metriä korkealle kellotornille.

Satama sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa, josta lähtee lauttoja Venetsiaan Italiassa, jonne matka kestää 3,5 tuntia, kun lautta pysähtyy matkalla Porecissa, Pulassa tai Piranissa. Suora yhteys Venetsiaan kestää noin 2 tuntia ja 45 minuuttia.