Pula satamaan Venetsia lautta

Kroatia ja Italia yhdistyvät reitillä Pula Venetsia, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Venezia Lines reitti kulkee jopa 4 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 3 tuntia 15 minuuttia samalla kun Atlas Kompas reitti kulkee jopa 3 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 3 h 30 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 7 ylitystä viikko reitillä Pula Venetsia kohteiden Kroatia ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Pula satamaan Venetsia lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kroatia - Italia lautat sivullamme.

Pula - Venetsia lauttaoperaattorit

  • Venezia Lines
    • 4 lähtöä viikoittain 3 h 15 min
    • Etsi hinta
  • Atlas Kompas
    • 3 lähtöä viikoittain 3 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Pula Venetsia hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta tällä reitillä. Esitetyt hinnat ovat henkilöä kohden.

Pula opas

Pula on kaupunki Kroatiassa ja se sijaitsee Istrian niemimaan eteläkärjessä. Kaupunki sijaitsee seitsemällä kukkulalla niemimaan sisäosassaja sillä on luonnollisesti hyvin suojattu satama, jonka luoteispuolella on kaksi sisäänkäyntiä: meren kautta ja Fažanan kanavan kautta. Kaupunki on tunnettu sen leudosta ilmastosta, tyynistä vesistä ja koskemattomista maisemista. Kaupungilla on pitkät perinteet viininvalmistuksen, kalastuksen, laivanrakennuksen ja matkailun parissa. Pula on parhaiten tunnettu monista antiikin Rooman rakennuksista, joista kuuluisin on sen ensimmäisen vuosiluvun amfiteatteri, joka on yksi maailman kuudesta suurimmasta Rooman areenoista. Kaksi muuta merkittävää ja hyvin säilynyttä antiikin Rooman rakenteitaovat ensimmäisen vuosisadan riemukaari, Sergiin kaari ja yhdistyneet Rooman ja Augustuksen temppelit jotka on rakennettu 1. vuosisadalla Rooman keisari Augustuksen valtakauden aikana.

Kaupungin satama on kiireinen kesällä. Lauttaliikenne kulkee Venetsiaan, josta matkaa voi jatkaa muihin Italian kohteisiin, Riminiin, ja Kooperiin ja Losinjiin Kroatiassa. Satamassa on ravintola, valuutanvaihto, vessat, suihkut ja pieni lähikauppa.

Venetsia opas

Italian Venetsia on yksinkertaisesti upea ja täysin ainutlaatuinen. Se perustettiin yli 1500 vuotta sitten ja sijaitsee 117 eri saarella. Venetsia on sidoksissa yli 150 kanavalla, 400 sillalla ja monella antiikin jalkakäytävällä. Historiallisessa keskustassa Venetsia on jaettu kuuteen kaupunginosaan (sestieri) - Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo ja Santa Croce. Kaikki rakennukset Venetsiassa on tuettu tammella ja mäntypaaluilla (pilarit), jotka ajetaan syvälle maahan luoden vankan perustan. Koska maaperä on vetinen, jossa ei ole vapaata happea, paalut ovat edelleen vahvat, eivätkä rapistuneet. Kaupunki on yksi kauneimmista ja suosituimmista kaupungeista maailmassa, ja on aina monien turistien ihailema, jotka vierailevat ympäri vuoden. Venetsiassa on monia kuuluisia nähtävyyksiä. Kohokohtia ovat Basilica San Marco (Pyhän Markuksen), valtava kirkko, joka on yksi kuuluisimmista nähtävyyksistä tässä kaupungissa; Piazza San Marco (San Marco Square), joka sijaitsee Venetsian sydämessä ja hellästi tarkoitetut Napoleon kuin "hienoin sali Euroopassa"; Palazzo Ducale (Dogen palatsi), yksinkertaisesti upea rantapalatsi ja loistava esimerkki goottilaisesta arkkitehtuurista; ja Accademia Gallery upeine mestariteoksineen 1300-luvulta 1700-luvulle maailmankuulujen taiteilijoiden, kuten Bellini, Giorgionen, Rosalba Carriera, Longhi, Picasso, Tintoretto, Tizian, Tiziano, Veronese ja monet muut.