Pula
Venetsia
Lautat maahan Italia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Pulasta Venetsiaan

Kroatia ja Italia yhdistyvät Pula-Venetsia reitillä, jolla liikennöi tällä hetkellä kaksi laivayhtiötä, Venezia Lines sekä Atlas Kompas. Venzia Lines matkaa Pulan ja Venetsian välillä neljästi viikossa ja matkat kestävät 3 tuntia 15 minuuttia, kun taas Atlas Kompas tekee matkoja kolmesti viikossa 3 tunnin ja 30 minuutin ylityksillä.
Pula-Ventsia välillä tehdään viikottain 7 ylitystä, mutta sesonki aikojen ajoin aikataulut sekä matkojen säännöllisyys saattaa vaihdella. Tarkimmat hinnat löydät tekemällä hintahaun.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Pula - Venetsia?

Lautan ylitysaika Pula - Venetsia on noin 3h 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Pula - Venetsia?

Pula to Venetsia lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Pula - Venetsia on 254 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Pula - Venetsia?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Pula to Venetsia ja tämä on
  • Kompas

Miten voin varata lauttalippuja Pula - Venetsia?

Varaa lautat reitiltä Pula kohteeseen Venetsia tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Pula - Venetsia?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Pula - Venetsia
  • Kompas

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Pula - Venetsia?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Pula ja Venetsia välillä
  • Kompas

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Pula - Venetsia?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Mikä on etäisyys Pula ja Venetsia välillä?

Etäisyys Pula ja Venetsia välillä on noin 98 meripeninkulmaa.

Pula opas

Pula on Istrian niemimaan eteläkärjessä sijaitseva Kroatian kaupunki. Kaupunki sijaitsee seitsemällä kukkulalla niemimaan sisäosassaja ja sillä on luonnollisesti hyvin suojattu satama, jonka luoteispuolella on kaksi sisäänkäyntiä: meren kautta ja Fažanan kanavan kautta. Kaupunki on tunnettu sen leudosta ilmastosta, tyynistä vesistä sekä koskemattomista maisemista. Kaupungilla on pitkät perinteet viininvalmistuksen, kalastuksen, laivanrakennuksen ja matkailun parissa. Pula on parhaiten tunnettu monista antiikin Rooman rakennuksista, joista kuuluisin on sen ensimmäisen vuosiluvun amfiteatteri, joka on yksi maailman kuudesta suurimmasta Rooman areenoista. Kaksi muuta merkittävää ja hyvin säilynyttä antiikin Rooman rakennetta ovat ensimmäisen vuosisadan riemukaari, Sergiin kaari ja yhdistyneet Rooman ja Augustuksen temppelit jotka on rakennettu 1. vuosisadalla Rooman keisari Augustuksen valtakauden aikana.

Kaupungin satama on kiireinen kesällä. Lauttaliikenne kulkee Venetsiaan, josta matkaa voi jatkaa muihin Italian kohteisiin, Riminiin, ja Kooperiin ja Losinjiin Kroatiassa. Satamassa on ravintola, valuutanvaihtopiste, vessat, suihkut ja pieni lähikauppa.


Venetsia opas

Italian kaupunki Venetsia perustettiin yli 1500 vuotta sitten. Se levittyy 117 eri saarelle, joita yhdistää yli 150 kanavaa ja 400 siltaa. Kaupungin historiallinen keskusta koostuu kuudesta kaupunginosasta - Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo ja Santa Croce. Jokaista Venetsian rakennusta tukee syvälle maahan ajetut tammi- ja mäntypaalut, jotka luovat vankan perustan rakennuksille.

Venetsia on yksi kauneimmista ja suosituimmista kaupungeista maailmassa, ja omistaa monia kuuluisia nähtävyyksiä kuten Basilica San Marco kirkko, joka on yksi kaupungin kuuluisimmista nähtävyyksistä ja Piazza San Marcon aukio (San Marco Square), joka sijaitsee Venetsian sydämessä. Näkemisen arvoisia ovat myös upea rantapalatsi Palazzo Ducale (Dogen palatsi), joka on loistava esimerkki goottilaisesta arkkitehtuurista sekä Accademia Gallery upeine mestariteoksineen 1300-luvulta 1700-luvulle, joka sisältää maailmankuulujen taiteilijoiden töitä. Heihin kuuluvat Bellini, Longhi, Picasso, Titian ja Rosalba Carriera sekä monet muut.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.