Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Venetsia lauttasatamaan

 • Autolla

  Venezia Lines liikennöi San Basilion terminaalista ja Minoan Lines Stazione Marittima Magazzinosta. San Basilion terminaali on Zatteren alueen päässä, noin 500 metriä San Sebastianon kirkolta. Venetsiä on yhteydessä Manner-Italiaan kolmen eri alueen kautta: Piazzale Roman linja-autoasema, Tronchetto ja Santa Lucian rautatieasema. Nämä ovat ainoita alueita Venetsiassa, joihin pääsee autolla. Voit myös pysäköidä autosi Piazzale Romaan tai Tronchettoon, mutta muista, että pysäköinti Venetsiassa voi olla hyvin kallista. Saadaksesi lisätietoa pysäköinnistä, vieraile osoitteessa www.asmvenezia.it.

 • Junalla

  Tronchetto ja Santa Lucian rautatieasema on noin 2 km San Basilion satamasta, jonne pääset kävellen tai käyttämällä ACTV 'Vaporetto' vesibussin (musta linja) reittiä 2 (10-20 minuuttia). Kun poistut vesibussista, käänny vasemmalle, ylitä pieni puusilta ja näet San Basilion terminaalin.

 • Osoite

  Venezia Lines San Basilio Port, 30123, Venice, Italien Minoan Lines Stazione Marittima Magazzino 123, 30123, Venice, Italien

 • Venetsia majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Venetsia lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Venetsia majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Venetsia lauttapalvelut

Venetsia opas

Venetsia opas

Kanavien kaupunki Venetsia on Veneton alueen ja Venetsian maakunnan pääkaupunki. Se muodostuu yli sadasta siltojen yhdistämästä ja kanaalien erottamasta saaresta. Venetsian laguunissa, suuressa Adrianmeren salmessa, sijaitseva kaupunki perustettiin 421 jaa. Vuodesta 1000 noin vuoteen 1630 se oli mahtava merivalta, joka hallitsi maustekauppaa ja jota puolestaan hallitsivat voimakastahtoiset ja joskus veriset herttuat eli doget. Kaupungin uskomaton varakkuus näkyi kullatuissa palatseissa ja pääkanava Grand Canalia reunustavissa kauppiaskartanoissa. Kaupunkien valtaapitävien henkilökohtainen varakkuus mahdollisti parhaimpien italialaisten ja ulkomaisten taiteilijoiden palkkaamisen koristelemaan palazzoja, kiltataloja ja kirkkoja. Tämän siviilianteliaisuuden perintö houkuttelee paikalle tämän päivän taiteenystäviä.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.