Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Piran lauttasatamaan

 • Autolla

  Piranin satama on vain 3.8 km Portorozin keskustasta ja noin 100 m Tartinin aukiolta Piranin keskustassa. Kun olet Tartinin aukion vieressä, jatka Kidricevo nabrezjen suuntaan Piran Marinaa pitkin.

 • Junalla

  Piranissa ei ole rautatieasemaa. Lähin rautatieasema sijaitsee Koperissa. Venetsian ja Koperin välillä kulkee junia, mutta julkisen liikenteen yhteyksiä Koperin ja Piranin välillä on rajoitetusti.

 • Osoite

  Tartinijev Trg 2 6330 Piran, Slovenia

 • Piran majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Piran lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Piran majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Piran lauttapalvelut

Piran opas

Piran opas

Piran on kaupunki ja kunta Lounais-Sloveniassa Adrianmeren rannalla Piranin lahdella. Piranin vanha satama sijaitsee kapenevan Piranin niemen kärjessä Strunjanin ja Piranin lahtien välissä. Niemi yltää Cape Madonaan, joka päättyy Šavrini-kukkuloihin. Piranin nimestä on kaksi koulukuntaa: vanhemman mukaan nimi saattaisi olla peräisin keltin kukkula-asutusta tarkoittavasta sanasta bior-dun, kun taas nuorempi selittää nimeä kreikan tulea tarkoittavalla sanalla pyr, sillä alkuperäinen kylä toimi pääasiassa majakkana läheiseen Aegidan kreikkalaiskoloniaan (nykyinen Koper) purjehtiville laivoille. Kaupunki on säilyttänyt keskiaikaisen kaavansa kapeine katuineen ja kompakteine taloineen, jotka nousevat portaittain rannikon alangolta kukkuloille, mikä antaa alueelle tyypillisen välimerellisen ilmeen.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.