COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Umag - Venetsia on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kroatia - Italia lautat sivullamme.

Umag - Venetsia lauttaoperaattorit

    • 1 Sailing Weekly 3 hr
    • Get price

Lautta satamasta Umag satamaan Venetsia

Kroatia ja Italia yhdistyvät reitillä Umag Venetsia. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Kompas. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 3 tuntia.

Umag Venetsia matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Umag opas

Umag on rannikkokaupunki Istriassa Kroatiassa. Kuten paljon Istriasta, kaupungissa asui roomalaiset ensimmäisinä vuosisatoina, ja se oli myös osa Venetsian keisarikuntaa 1248. Venetsian kaatumisen jälkeen sitä hallitsi Itävalta ja oli sitten Italian vuoteen 1943, ennen kuin se annettiin Jugoslaviaan vuonna 1953. Se oli osa Kroatiaa joka julistautui itsenäiseksi vuonna 1991.

Umag ja sen rantaviiva, joka on noin 20 km pitkä, on erittäin suosittu matkailukohde Kroatiassa. Vanhassa kaupungissa on viehättäviä ja kapeita mukulakivikatuja kun taas sen rantaviiva on täynnä kauniita pieniä lahtia. Lomakohteessa on noin 60 000 vuodepaikkaa, hotelleja ja yksityistä majoitusta sekä monia leirintäalueita ja asuntovaunualueita rannikolla. Umag on myös tunnettu sen venesatamasta ja kansainvälisestä tenniskeskuksesta, joka isännöi Kroatian Openia joka heinäkuussa.

Umagista pääsee Venetsiaan yhdellä purjehduksella viikossa ja matka-aika on noin 2 tuntia ja 30 minuuttia.


Venetsia opas

Italian kaupunki Venetsia perustettiin yli 1500 vuotta sitten. Se levittyy 117 eri saarelle, joita yhdistää yli 150 kanavaa ja 400 siltaa. Kaupungin historiallinen keskusta koostuu kuudesta kaupunginosasta - Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo ja Santa Croce. Jokaista Venetsian rakennusta tukee syvälle maahan ajetut tammi- ja mäntypaalut, jotka luovat vankan perustan rakennuksille.

Venetsia on yksi kauneimmista ja suosituimmista kaupungeista maailmassa, ja omistaa monia kuuluisia nähtävyyksiä kuten Basilica San Marco kirkko, joka on yksi kaupungin kuuluisimmista nähtävyyksistä ja Piazza San Marcon aukio (San Marco Square), joka sijaitsee Venetsian sydämessä. Näkemisen arvoisia ovat myös upea rantapalatsi Palazzo Ducale (Dogen palatsi), joka on loistava esimerkki goottilaisesta arkkitehtuurista sekä Accademia Gallery upeine mestariteoksineen 1300-luvulta 1700-luvulle, joka sisältää maailmankuulujen taiteilijoiden töitä. Heihin kuuluvat Bellini, Longhi, Picasso, Titian ja Rosalba Carriera sekä monet muut.