Umag
Venetsia
Lautat maahan Italia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Umag satamaan Venetsia

Kroatia ja Italia yhdistyvät reitillä Umag Venetsia. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Kompas. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 3 tuntia.

Umag Venetsia matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Umag - Venetsia?

Lautan ylitysaika Umag - Venetsia on noin 3h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Umag - Venetsia?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Umag to Venetsia ja tämä on
  • Kompas

Miten voin varata lauttalippuja Umag - Venetsia?

Varaa lautat reitiltä Umag kohteeseen Venetsia tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Umag - Venetsia?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Umag - Venetsia
  • Kompas

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Umag - Venetsia?

Ei, lautalla voi matkustaa vain jalan.

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Umag - Venetsia?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Umag opas

Umag on rannikkokaupunki Istriassa Kroatiassa. Kuten paljon Istriasta, kaupungissa asui roomalaiset ensimmäisinä vuosisatoina, ja se oli myös osa Venetsian keisarikuntaa 1248. Venetsian kaatumisen jälkeen sitä hallitsi Itävalta ja oli sitten Italian vuoteen 1943, ennen kuin se annettiin Jugoslaviaan vuonna 1953. Se oli osa Kroatiaa joka julistautui itsenäiseksi vuonna 1991.

Umag ja sen rantaviiva, joka on noin 20 km pitkä, on erittäin suosittu matkailukohde Kroatiassa. Vanhassa kaupungissa on viehättäviä ja kapeita mukulakivikatuja kun taas sen rantaviiva on täynnä kauniita pieniä lahtia. Lomakohteessa on noin 60 000 vuodepaikkaa, hotelleja ja yksityistä majoitusta sekä monia leirintäalueita ja asuntovaunualueita rannikolla. Umag on myös tunnettu sen venesatamasta ja kansainvälisestä tenniskeskuksesta, joka isännöi Kroatian Openia joka heinäkuussa.

Umagista pääsee Venetsiaan yhdellä purjehduksella viikossa ja matka-aika on noin 2 tuntia ja 30 minuuttia.


Venetsia opas

Italian kaupunki Venetsia perustettiin yli 1500 vuotta sitten. Se levittyy 117 eri saarelle, joita yhdistää yli 150 kanavaa ja 400 siltaa. Kaupungin historiallinen keskusta koostuu kuudesta kaupunginosasta - Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo ja Santa Croce. Jokaista Venetsian rakennusta tukee syvälle maahan ajetut tammi- ja mäntypaalut, jotka luovat vankan perustan rakennuksille.

Venetsia on yksi kauneimmista ja suosituimmista kaupungeista maailmassa, ja omistaa monia kuuluisia nähtävyyksiä kuten Basilica San Marco kirkko, joka on yksi kaupungin kuuluisimmista nähtävyyksistä ja Piazza San Marcon aukio (San Marco Square), joka sijaitsee Venetsian sydämessä. Näkemisen arvoisia ovat myös upea rantapalatsi Palazzo Ducale (Dogen palatsi), joka on loistava esimerkki goottilaisesta arkkitehtuurista sekä Accademia Gallery upeine mestariteoksineen 1300-luvulta 1700-luvulle, joka sisältää maailmankuulujen taiteilijoiden töitä. Heihin kuuluvat Bellini, Longhi, Picasso, Titian ja Rosalba Carriera sekä monet muut.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.