Umag satamaan Venetsia lautta

Kroatia ja Italia yhdistyvät reitillä Umag Venetsia, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Venezia Lines reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 2 tuntia 30 minuuttia samalla kun Atlas Kompas reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 3 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 2 ylitystä viikko reitillä Umag Venetsia kohteiden Kroatia ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Umag satamaan Venetsia lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kroatia - Italia lautat sivullamme.

Umag - Venetsia lauttaoperaattorit

  • Venezia Lines
    • 1 lähtö viikoittain 2 h 30 min
    • Etsi hinta
  • Atlas Kompas
    • 1 lähtö viikoittain 3 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Umag Venetsia hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta tällä reitillä. Esitetyt hinnat ovat henkilöä kohden.

Umag opas

Umag on rannikkokaupunki Istriassa Kroatiassa. Kuten paljon Istriasta, kaupungissa asui roomalaiset ensimmäisinä vuosisatoina, ja se oli myös osa Venetsian keisarikuntaa 1248. Venetsian kaatumisen jälkeen sitä hallitsi Itävalta ja oli sitten Italian vuoteen 1943, ennen kuin se annettiin Jugoslaviaan vuonna 1953. Se oli osa Kroatiaa joka julistautui itsenäiseksi vuonna 1991.

Umag ja sen rantaviiva, joka on noin 20 km pitkä, on erittäin suosittu matkailukohde Kroatiassa. Vanhassa kaupungissa on viehättäviä ja kapeita mukulakivikatuja kun taas sen rantaviiva on täynnä kauniita pieniä lahtia. Lomakohteessa on noin 60 000 vuodepaikkaa, hotelleja ja yksityistä majoitusta sekä monia leirintäalueita ja asuntovaunualueita rannikolla. Umag on myös tunnettu sen venesatamasta ja kansainvälisestä tenniskeskuksesta, joka isännöi Kroatian Openia joka heinäkuussa.

Umagista pääsee Venetsiaan yhdellä purjehduksella viikossa ja matka-aika on noin 2 tuntia ja 30 minuuttia.

Venetsia opas

Italian Venetsia on yksinkertaisesti upea ja täysin ainutlaatuinen. Se perustettiin yli 1500 vuotta sitten ja sijaitsee 117 eri saarella. Venetsia on sidoksissa yli 150 kanavalla, 400 sillalla ja monella antiikin jalkakäytävällä. Historiallisessa keskustassa Venetsia on jaettu kuuteen kaupunginosaan (sestieri) - Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo ja Santa Croce. Kaikki rakennukset Venetsiassa on tuettu tammella ja mäntypaaluilla (pilarit), jotka ajetaan syvälle maahan luoden vankan perustan. Koska maaperä on vetinen, jossa ei ole vapaata happea, paalut ovat edelleen vahvat, eivätkä rapistuneet. Kaupunki on yksi kauneimmista ja suosituimmista kaupungeista maailmassa, ja on aina monien turistien ihailema, jotka vierailevat ympäri vuoden. Venetsiassa on monia kuuluisia nähtävyyksiä. Kohokohtia ovat Basilica San Marco (Pyhän Markuksen), valtava kirkko, joka on yksi kuuluisimmista nähtävyyksistä tässä kaupungissa; Piazza San Marco (San Marco Square), joka sijaitsee Venetsian sydämessä ja hellästi tarkoitetut Napoleon kuin "hienoin sali Euroopassa"; Palazzo Ducale (Dogen palatsi), yksinkertaisesti upea rantapalatsi ja loistava esimerkki goottilaisesta arkkitehtuurista; ja Accademia Gallery upeine mestariteoksineen 1300-luvulta 1700-luvulle maailmankuulujen taiteilijoiden, kuten Bellini, Giorgionen, Rosalba Carriera, Longhi, Picasso, Tintoretto, Tizian, Tiziano, Veronese ja monet muut.