Lautta satamasta Umag satamaan Venetsia

Kroatia ja Italia yhdistyvät reitillä Umag Venetsia, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Venezia Lines -lautta kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 2 tuntia 30 minuuttia samalla kun Atlas Kompas reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 3 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 2 ylitystä viikko reitillä Umag Venetsia kohteiden Kroatia ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Umag - Venetsia lauttaoperaattorit

  • Venezia Lines
    • 1 lähtö viikoittain 2 h 30 min
    • Etsi hinta
  • Atlas Kompas

Keskimääräiset hinnat reitillä Umag Venetsia

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta tällä reitillä. Esitetyt hinnat ovat henkilöä kohden.

Umag opas

Umag on rannikkokaupunki Istriassa Kroatiassa. Kuten paljon Istriasta, kaupungissa asui roomalaiset ensimmäisinä vuosisatoina, ja se oli myös osa Venetsian keisarikuntaa 1248. Venetsian kaatumisen jälkeen sitä hallitsi Itävalta ja oli sitten Italian vuoteen 1943, ennen kuin se annettiin Jugoslaviaan vuonna 1953. Se oli osa Kroatiaa joka julistautui itsenäiseksi vuonna 1991.

Umag ja sen rantaviiva, joka on noin 20 km pitkä, on erittäin suosittu matkailukohde Kroatiassa. Vanhassa kaupungissa on viehättäviä ja kapeita mukulakivikatuja kun taas sen rantaviiva on täynnä kauniita pieniä lahtia. Lomakohteessa on noin 60 000 vuodepaikkaa, hotelleja ja yksityistä majoitusta sekä monia leirintäalueita ja asuntovaunualueita rannikolla. Umag on myös tunnettu sen venesatamasta ja kansainvälisestä tenniskeskuksesta, joka isännöi Kroatian Openia joka heinäkuussa.

Umagista pääsee Venetsiaan yhdellä purjehduksella viikossa ja matka-aika on noin 2 tuntia ja 30 minuuttia.

Venetsia opas

Italian kaupunki Venetsia perustettiin yli 1500 vuotta sitten. Se levittyy 117 eri saarelle, joita yhdistää yli 150 kanavaa ja 400 siltaa. Kaupungin historiallinen keskusta koostuu kuudesta kaupunginosasta - Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo ja Santa Croce. Jokaista Venetsian rakennusta tukee syvälle maahan ajetut tammi- ja mäntypaalut, jotka luovat vankan perustan rakennuksille.

Venetsia on yksi kauneimmista ja suosituimmista kaupungeista maailmassa, ja omistaa monia kuuluisia nähtävyyksiä kuten Basilica San Marco kirkko, joka on yksi kaupungin kuuluisimmista nähtävyyksistä ja Piazza San Marcon aukio (San Marco Square), joka sijaitsee Venetsian sydämessä. Näkemisen arvoisia ovat myös upea rantapalatsi Palazzo Ducale (Dogen palatsi), joka on loistava esimerkki goottilaisesta arkkitehtuurista sekä Accademia Gallery upeine mestariteoksineen 1300-luvulta 1700-luvulle, joka sisältää maailmankuulujen taiteilijoiden töitä. Heihin kuuluvat Bellini, Longhi, Picasso, Titian ja Rosalba Carriera sekä monet muut.