Venetsia satamaan Porec lautta

Italia ja Kroatia yhdistyvät reitillä Venetsia Porec, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Venezia Lines reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 2 tuntia 45 minuuttia samalla kun Atlas Kompas reitti kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 3 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 12 ylitystä viikko reitillä Venetsia Porec kohteiden Italia ja Kroatia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Venetsia satamaan Porec lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Kroatia lautat sivullamme.

Venetsia - Porec lauttaoperaattorit

  • Venezia Lines
    • 7 lähtöä viikoittain 2 h 45 min
    • Etsi hinta
  • Atlas Kompas
    • 5 lähtöä viikoittain 3 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Venetsia Porec hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta tällä reitillä. Esitetyt hinnat ovat henkilöä kohden.

Venetsia opas

Venetsia on kaupunki Koillis-Italiassa. Se sijaitsee 18 pienen saaren ryhmässä, jotka erotettuu toisistaan kanavilla ja on yhdistetty silloilla. Kaupunki sijaitsee Venetsian laguunissa joka ulottuu pitkin rantaviivaa, Po- ja Piave-jokien suiden välissä. Venetsia tunnetaan ympäri maailmaa sen kauniista ympäristöstä, sen arkkitehtuurista ja sen taiteesta. Koko kaupunki sekä sen laguuni on julistettu Unescon maailmanperintökohteeksi. Kaupungin nimi juontuu antiikin Veneteista, jotka elivät seudulla 900 eKr.

Venezia Ferry Terminal, Passeggeri, yhdistää Venetsian mantereen kuuluisan sillan ulostulossa, Ponte della Libertassa. Uusi Venetsia Marittima lauttaterminaali tarjoaa laajan valikoiman palveluja, kuten lähtöselvitystiskejä, ravintoloita, kauppoja ja monia muita palveluja. Terminal S Marta löytyy yhdestä sataman vanhimmista rakennuksista ja se tarjoaa modernit mukavuudet, kuten kahviloita, kauppoja ja muita julkisia tiloja. IS Basiliocan Terminal on saapumispaikka laivoille Kroatiasta ja Pohjois-Adrianmeren kohteista. Venetsiasta pääsee lautalla Mali Losinjiin, Pulaan, Poreciin, Rovinjiin, Igoumenitsaan, Patrakselle, Piraniin ja Umagiin.

Porec opas

Kroatian kaupunki Porec on suosituin lomakohde Istriassa ja on usein nimetty huippulomakohteeksi Kroatiassa Kroatian National Tourist Officen toimesta .Tärkeimmistä turistikohteista ovat kaksi paikkaa kaupungista etelään, nimeltään Zelena (vihreä) ja Plava (sininen) Laguna (laguuni). Ne ovat melkein kuin pieniä kaupunkeja, joissa on useita hotelleja sekä leirintäalueita, venesatama ja ostosten ja viihteen alueita. Kaupungin pitkän historian vuoksi vierailu vanhaan kaupunkiin on kannattavaa, siellä on monia historiallisia nähtävyyksiä, erityisesti 6. vuosisadan Euphrasian basilika, joka on ihanan säilynyt ja on tunnettu kauniista kultamosaiikeista. Basilika on itse asiassa kokoelma erilaisia rakennuksia, kuten bapistry ja piispan palatsi. Basilika julistettiin UNESCOn maailmanperintöluetteloon vuonna 1997.

Lauttaliikenne kaupungin satamasta kulkee Venetsiaan Italiassa.