venezia_lines_san_pawl

San Pawl

Venezia Lines toimii satamien Porec Venetsia, Pula Venetsia & Rovinj Venetsia välillä

San Pawl on yhdistelmä erittäin kehittynyttä katamaraania ja ilmatyynyalusta, ja se tarjoaa paljon suuremman matkustusmukavuuden kuin tavallinen lautta. San Pawliin mahtuu 280 matkustajaa normaaliluokassa ja 30 matkustajaa VIP-luokassa.

Hytit / Lepotuolit

Venezia Linesin aluksilla on kahden eri luokan istumatiloja - Economyluokka ja VIP -luokka. Economyluokan istumatilat sijaitsevat aluksen alemmalla kannella ja ne heijastavat suurta hintalaatusuhdetta, kun taas VIP luokka tarjoaa hienompaa ja mukavampaa kokemusta laivan ylemmällä kannella.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että San Pawl oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

San Pawl laivalla

venezia_lines_san_pawl_headrest venezia_lines_san_pawl_rear_view venezia_lines_san_pawl_rows venezia_lines_san_pawl_seat_centre venezia_lines_san_pawl_seat_rows venezia_lines_san_pawl_seat_selection venezia_lines_san_pawl_seat_side venezia_lines_san_pawl_tables venezia_lines_san_pawl_walkway

Operaattorin Venezia Lines muita laivoja

San Pawl arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!