COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Mali Losinj - Pesaro on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kroatia - Italia lautat sivullamme.

Mali Losinj - Pesaro lauttaoperaattorit

    • 3 Sailings Weekly 3 hr 30 min
    • Get price

Lautta satamasta Mali Losinj satamaan Pesaro

Kroatia ja Italia yhdistyvät reitillä Mali Losinj Pesaro. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Gomo Viaggi. Reittiä kuljetaan jopa 3 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 3 tuntia 30 minuuttia.

Mali Losinj Pesaro matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Mali Losinj opas

Mali Losinj on kaupunki ja satama joka sijaitsee Primorje-Gorski Kotarin läänissä Losinjin saarella Kroatian länsiosassa. Kaupunki ja sen ympäröivä alue on suosittu turistien keskuudessa sen lämpimän ilmaston, uusien hotellien ja lomakohteiden ja hyväkuntoisten rantojen ansiosta. Kaupunki sijaitsee suojatun V-muotoisen sataman pohjalla, jonka rannassa on rivi 1800–luvun merikapteenien taloja ennen kaunista vanhaakaupunkia. Vaikka kesällä paikka kuhisee turisteja, tämä vanha kaupunginosa on säilyttänyt charminsa ja tunnelmansa. Kaikki hotellit sijaitsevat kaupungin ulkopuolella, matkalla satamasta Suncana Uvalaan etelässä ja Cikatiin lounaassa. Alue alkoi kukoistamaan myöhään 1800–luvulla, kun varakas Wienin ja Budapestin eliitti alkoi rakentamaan huviloita ja ylellisiä hotellia ympäri Cikatia. Jotkut näistä hulppeista taloista ovat vielä jäljellä, mutta useimmat nykyiset hotellit ovat moderneja rakennuksia, joita kehystää ympäröivät mäntymetsät ja kauniit rannat.

Kaupungin satamasta lautat lähtevät muihin kohteisiin Kroatiassa ja Italiaan, kuten Venetsiaan.


Pesaro opas

Pesaron kaupunki sijaitsee Marche-seudulla Adrianmeren rannikkotasangolla Foglia-joen suulla.
Kalastus, huonekaluteollisuus ja turismi ovat paikallisen talouden vahvuuksia. Oopperasäveltäjä Gioacchino Rossini syntyi Pesarossa vuonna 1792. Kaupungissa järjestetäänkin vuosittainen Rossini oopperafestivaali ja sieltä löytyy myös säveltäjän perintöä kunnioittava konservatorio Conservatorio Statale di Musica "Gioachino Rossini".