Ancona satamaan Split lautta

Italia ja Kroatia yhdistyvät reitillä Ancona Split, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. SNAV reitti kulkee jopa 6 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 9 tuntia samalla kun Jadrolinija reitti kulkee jopa 4 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 10 h 15 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 10 ylitystä viikko reitillä Ancona Split kohteiden Italia ja Kroatia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Ancona satamaan Split lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Kroatia lautat sivullamme.

Ancona - Split lauttaoperaattorit

 • SNAV
  • 6 lähtöä viikoittain 9 h
  • Etsi hinta
 • Jadrolinija
  • 4 lähtöä viikoittain 10 h 15 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Ancona Split hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Ancona Split on auto ja 2 matkustajaa.

Ancona Split lautta arvostelut

 • "snav-ferries"

  ferries were very clean, very nice and helpful staff but big minus for that all cabins were so expensive, even after ferry left port and i went to ask prices.. price were same as when i bought tickets, no discount.. I have before went same way from Ancona to Split (Blueline-ferry) and prices were more low than Snav and after when ferry left port, cabinprices were 15-30e/person when Snav ask 50e/person!!

  'Anonyymi' matkusti Ancona Split operaattorilla SNAV

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Erilainen risteily"

  Kokonaisuudessaan matka oli mukava. Ei enempää eikä vähempää kuin mitä odotimme.

  'Alejandro' matkusti Ancona Split operaattorilla Blueline aluksella Regina della Pace

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Erilainen risteily"

  Kokonaisuudessaan mukava matka. Ei enempää eikä vähempää siitä mitä odotin.

  'Alejandro' matkusti Ancona Split operaattorilla Blueline aluksella Regina della Pace

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Iloisesti yllättynyt"

  Lautta itsessään oli mahtava - tilava hytti ja kylpyhuone. Saimme myös kupongin aamupalalle mikä oli loistavaa. En nauttinut täpötäydestä bussimatkasta lipputoimistolle, ja sitten taas takaisin lautalle, sitä prosessia pitäisi parantaa. Mutta itse lautta oli mahtava.

  'Jon' matkusti Ancona Split operaattorilla Blueline aluksella Regina della Pace

  Lue lisää Näytä vähemmän

Ancona opas

Anconan kaupunki sijaitsee Marchen alueella keski-Italiassa ja se on karkeasti sanottuna 280km koilliseen Roomasta. Kaupunki sijaitsee Adrianmerellä Monte Coneron, Monte Astagnon ja Monte Guascon välissä. Kaupungin satama on yksi tärkeimmistä satamista Adrianmerellä, etenkin matkustajaliikenteessä. Yksi kaupungin isoimmista nähtävyyksistä on Anconan katedraali, mikä on pyhitetty Judas Cyriacukselle. Katedraali vihittiin käyttöön 1000–luvun alkupuolella ja se valmistui vuonna 1189. Katedraalissa on vuonna 1270 Margaritone d'Arezzon hieman muuttama dodekaaninen kupoli. Julkisivulla on goottilainen portaali, johtuen Giorgio da Comosta (1228), jonka tarkoituksena oli saada sivusuunnassa kaari kummallekin puolelle.
Anconan satamasta pääsee lautalla useisiin maihin Adrian syvänteessä, kuten Kreikkaan, Turkkiin, Kroatiaan, Albaniaan ja Montenegroon. Sataman läpi kulkee vuosittain yli miljoona matkustajaa. Mahdollisia kohteita ovat muun muassa Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Dubrovnik, Bari, Patras ja Igoumenitsa. Sataman palveluihin kuuluu kahvila ja kauppa sekä WC-tilat. Pysäköintimahdollisuuksiin kuuluu sekä lyhyt- että pitkäkestoinen pysäköiminen. Liikuntarajoitteisille on omat parkkiruudut.

Split opas

Splitin kaupunki sijaitsee Keski-Dalmatiassa, lounais-Kroatiassa, jossa se nauttii uniikista, upeasta Adrianmeren rannikosta. Se on ikivanha satamakaupunki keskitetty en massiivisen Rooman-aikakauden Diocletianuksen palatsin ympärille, jossa on runsaasti baareja, ravintoloita, kahviloita ja lahjatavaraliikkeitä, ja on nykyään erittäin suosittu turistikohde. Yhdessä valtava palatsi ja siihen liittyvä Vanhakaupunki, joka on täynnä antiikin rakennuksia ja palatseja, on fantastinen satama-asetus ja hauska uusi kaupunkialue.

Ympäröivä vuoristoinen maisema tarjoaa suojaisan taustan Adrianmeren rannikolle ja sen runsaille rannoille. Vaikka Splitissä itsessään ei ole monia rantoja, Bacvice Beach sijaitsee kätevästi lähellä ja on usein hyvin kiireinen kesäkaudella. Muita naapurimaiden rantoja ovat Kasjuni Cove länteen, Zlatni Ratin ranta Brac Island, ja Potocine Beach Bol Island, hyvä sijainti purjelautailulle, sukellukselle ja auringonotolle.

Lautat liikennöivät kaupungin satamasta Anconaan, Pescaraan, Rijekaan, Korculaan, Dubrovnikiin ja Mljetiin.