COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Slovenia

Rannikon alppimaa Slovenia on yksi Euroopan pienimmistä maista. Se sijaitsee eteläisessä Keski-Euroopassa ja rajoittuu lännessä Italiaan, lounaassa Adrianmereen, etelässä ja idässä Kroatiaan, koillisessa Unkariin ja pohjoisessa Itävaltaan.

Osana Itävallan ”kansojen kevät” –liikettä vuonna 1848 nousi vahva ajatus yhtenäisestä Sloveniasta. Itävalta-Unkarin hajottua 1918 Slovenia oli aluksi osa Sloveenien, kroaattien ja serbien valtiota, joka pian muodosti Serbien kuningaskunnan kanssa Serbien, kroaattien ja sloveenien kuningaskuntaan, joka vuonna 1929 vaihtoi nimensä Jugoslavian kuningaskunnaksi.

Jugoslavian toisen maailmansodan jälkeisen uudelleen muodostamisen seurauksena Sloveniasta tuli osa Jugoslavian sosialistista liittotasavaltaa, joka perustettiin virallisesti 29. marraskuuta 1945. Nykyinen Slovenia perustettiin 25. kesäkuuta 1991 sen itsenäistyttyä Jugoslaviasta. Slovenia liittyi Natoon 29. maaliskuuta 2004 ja Euroopan unioniin 1. toukokuuta 2004.

Suositut lauttaoperaattorit

  • 6 lähtöä viikoittain 40 min
  • Etsi hinta
  • 1 lähtö viikoittain 2 h 30 min
  • Etsi hinta

Slovenia arvostelut

 • "Kätevää!"

  Varaus, lähtöselvitys ja matka sujui moitteettomasti!

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laivalla

Ota selvää millaista lautalla on ennen matkaasi.

Laivaoppaat, videot & arvostelut

Reitit ja satamat maassa Slovenia