Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Rovinj lauttasatamaan

  • Autolla

    Rovinjin satama sijaitsee Obala Pino Budicinassa, tunnetaan myös nimellä 'Veliki Molo' ja sijaitsee kaupungin keskustassa. Kun pääset keskustaan, aja kohti Obala Pina Budicinaa, josta löydät tullin Santa Caterinan satamassa.

  • Rovinj majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Rovinj lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Rovinj majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Rovinj lauttapalvelut

Rovinj opas

Rovinj opas

Rovinjin kaupunki sijaitsee Kroatian länsirannikolla Istrian niemimaalla. Se on hurmaavan pittoreski kaupunki kapeine mukulakivikatuineen ja luonteeltaan hyvin italialainen - luultavasti Venetsian läheisyyden ja aikaisemman italialaisvallan takia. Rovinjin sanotaan olevan Kroatian toiseksi suosituin turistikohde ja se on erityisen suosittu toukokuusta syyskuun alkuun.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.