COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

2GO Travel

2GO Travel, Filippiinien suurin lauttaoperaattori, toimii pääkaupungista Manilasta käsin. Se tarjoaa laajan purjehdusverkoston, joka kattaa osan valtion seitsemästä tuhannesta saaresta.

Yhtiö tunnettiin ennen nimellä Negros Navigation, joka sisälsi useita yhdistyviä yrityksiä. 2GO Travel tuo pöytään lähes 250 vuoden yhdistetyn historian merimatkailualalta ja hallitsee nyt yhtä maan moderneimmista laivastoista. Heillä on monta alusta käytössään, valtavista risteilyaluksista pienempiin, nopeisiin katamaraaneihin, joilla voi hyppiä vaivattomasti joidenkin Kaakkois-Aasian upeimpien saarien välillä.

Nautittava ja turvallinen matka on taattu päämäärästä huolimatta, sillä 2GO Travelin ylpeys on loistava asiakastyytyväisyys. 2GO Travelin ansiosta Filippiinien vaikuttavien taustojen, kuvankauniiden rantojen ja modernien kaupunkimaisemien tutkiminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa 2GO Travelin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin 2GO Travel kaikki reitit