Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Rosslare lauttasatamaan

 • Autolla

  Dublinista seuraa N11-tietä etelään Donnybrookin ja Stillorganan läpi. Varaa matka-aikaa ainakin 3 tuntia. Corkista seuraa N8-tietä Dunkettle Interchange -liittymään asti. Tämän jälkeen seuraa N25-tietä ja vaihda R740-tiehen Rosslareen. Varaa matka-aikaa ainakin 3 tuntia.

 • Junalla

  Rosslare Europort -rautatieasema on suorassa yhteydessä juniin, jotka saapuvat Dublinista, Corkista, Waterfordista ja Limerickista. Saadaksesi lisätietoa, ota yhteyttä Irish Railiin +353 5333114.

 • Bussilla

  Bus Éireann tarjoaa bussipalveluita Dublinista, Wexfordista, Arklowista ja Wicklowista. Saadaksesi lisätietoa, soita numeroon +353 5322522.

 • Paikoitus

  Satamasta löytyy paikoitusta.

 • Osoite

  Rosslare Europort, Rosslare Harbour, Co Wexford, Irlanti

 • Rosslare majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Rosslare lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Rosslare majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Rosslare lauttapalvelut

Rosslare opas

Rosslare opas

Rosslare (iiriksi Ros Láir, “keskiniemi”) on kylä Wexfordin kreivikunnassa. Rosslare on ollut lomakohde ainakin 100 vuoden ajan. Se on ylpeästi Irlannin aurinkoisin paikka: aurinko paistaa Rosslaressa vuosittain 300 tuntia Irlannin keskivertoa enemmän. Sen pitkä hiekkaranta on ansainnaut puhtaudesta kertovan sinisen lipun, joten ranta vetää puoleensa uimareita ja perheitä ja sen läheisyydestä löytyy useita golfkenttiä. Rosslaresta pohjoiseen venyvä pitkä hiekkasärkkä erottaa Wexfordin sataman Irlanninmerestä. 1930-luvun alkuun asti hiekkasärkkä venyi useita kilometrejä pohjoiseen ja kosketti melkein vastarannan Raven Point -niemeä, mikä teki Wexfordin sataman suusta hyvin kapean. Särkän päässä oli pieni linnoitus nimeltä Rosslare Fort. Talvella 1924-25 myrsky hajotti särkän, joka pikkuhiljaa huuhtoutui pois. Linnoitus hylättiin ja nyt jäljellä on vain laskuveden aikaan esiin pistävä saari.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.