Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3460 reitillä ja 701 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2.5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1.2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Bahama

Bahamasaaret koostuvat 700 kauniista saaresta pohjoisella Karibianmerellä. Ne sijaitsevat lähellä kaakkois-Floridaa ja tarjoavat ympärivuotisen trooppisen ilmaston.

Jokaisella saarella on oma valttinsa. Etsit sitten rentouttavaa rantalomaa tai aktiviteettirikasta seikkailua, Bahamalta löytyy kaikki.

Ensin saatat snorklata maailman kolmanneksi suurella koralliriutalla ja myöhemmin löydät itsesi lähes 60,000 neliökilometrin kokoisesta mangrove metsästä Androsin saarella.

Ehdoton vierailunarvoinen kohde on Lacayanin 17 hehtaarin kansallispuisto jossa voit kierrellä läpi maailman pisintä vedenalaista luolaverkostoa. Uuvuttavan ja kiireisen päivän jälkeen voit rentoutua yhdellä maailman parhaista golfkentistä.

Ei tule yllätyksenä, että Bahamalta löytyy maailman kauneimpia hiekkarantoja. Treasure Cayn ranta Abacon saarella onkin kymmenen maailman parhaan hiekkarannan listalla.

Suurimmalta osalta rantoja löytyy suuri valikoima aktiviteetteja kumibanaaniveneistä, vesisuksiin ja varjoliitoon, joten voit olla varma, että jokaiselle päivälle löytyy erilaista tehtävää. Abaco-saaret ovatkin oivallinen matkakohde veneilylle sekä saarten väliselle hyppellylle.

Saariryhmän pääkaupunki, Nassau, on eloisa ja täynnä vilskettä. Se tarjoaa lukuisia tax-free myymälöitä, siirtomaatyylistä arkkitehtuuria sekä mielenkiintoisia gallerioita. Voit myös sukeltaa saaren historiaan vierailemalla Pirates of Nissau -museossa tai varata kierroksen 1700-luvun linnoituksessa nimeltä Fort Charlotte.

Vastinetta pääkaupungin ruuhkalle tarjoaa levollinen 1860-luvun tyylinen taidegalleria.

Lapsille löytyy myös paljon aktiviteetteja. He rakastuvat takuuvarmasti saaren pieneen eläintarhaan nimeltä Ardastra Gardens, josta löytyy yli 300 eri eläinlajia. Eläintarhassa voit nähdä esimerkiksi Madagascarin kuuluisia lemureita, Afrikkalaisia kääpiövuohia sekä suuren parven harvinaisia flamingoja.

Nassau, joka sijaitsee New Providence Islandilla, tarjoaa monia nopeita ja säännöllisiä yhteyksiä muille Bahamasaarille päivittäin. Yhdysvaltoihin matkustaville ainut yhteys on Gran Bahama -saarelta Freeportin satamasta, josta laivat matkaavat Miamin läheiseen Fort Lauderdalen satamaan. Bahamasaarten ja Floridan välinen matka on kuitenkin vain kolme tuntia, joten matka sujuu vaivatta ja mukavasti.

Bahamasaaret ovat ruuhkaisia vuoden ympäri trooppisen ilmaston vuoksi, mutta saarten ruuhkaisimmat ajat ovat ehdottomasti toukokuusta elokuuhun. Hiljaisinta saarilla on lokakuusta tammikuuhun, jolloin sää pysyy myös mukavan helteisenä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Suositut lauttaoperaattorit

  • Balearia Caribbean
    • Etsi hinta

Reitit ja satamat maassa Bahama