Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Nador lauttasatamaan

  • Autolla

    Nadorin satamaan pääset seuraamalla tietä N19 ja tämän jälkeen seuraamalla opastuksia satamaan.

  • Nador majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Nador lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Nador majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Nador lauttapalvelut

Nador opas

Nador opas

Nadorin kaupunki sijaitsee Koillis-Marokossa Rifin alueella. Se on Välimeren satamakaupunki Bou Aregin laguunissa sekä kala-, hedelmä- ja karjakaupan keskus. Moottoriliikennetie yhdistää Nadorin Espanjalaiseen Melillan erillisalueeseen 10 kilometrin päässä pohjoisessa. Kaupungin väestö koostuun noin 180,000 berberikielen puhujasta. Nadorin läheltä löytyy Radio Medin lyhyt- ja pitkäaaltoasema. Noin 380 metriä korkeat Radio Medin mastot ovat Afrikan korkeimpia rakennuksia. Kaupungin talous perustuu kalastukseen, maatalouteen ja teollisuuteen. Euroopassa asuvien ja työskentelvien marokkolaisten lähettämä raha tekee Nadorista virallisesti Marokon ostovoimaltaan rikkaimman kaupungin.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.