Helsinki Tallinna

Suomi ja Viro yhdistyvät Helsinki-Tallinna reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä 3 lauttayhtiötä.

Tallink Silja operoi reitillä jopa 6 kertaa päivässä, ja Viking Line sekä Eckerö Line operoivat 3 kertaa päivässä.

Koska tarjolla on 3 eri laivayhtiötä, parhaan hinnan löydät vertailemalla kunkin yhtiön tarjouksia.

Helsinki - Tallinna lauttaoperaattorit

 • Tallink Silja
  • 6 lähtöä päivittäin 2 h
  • Etsi hinta
 • Viking Line
  • 3 lähtöä päivittäin 2 h 15 min
  • Etsi hinta
 • Eckerö Line
  • 3 lähtöä päivittäin 2 h 10 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Helsinki Tallinna

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Helsinki Tallinna on auto ja 2 matkustajaa.

Helsinki Tallinna lautta arvostelut

 • "Tallinnan matka"

  Kaikki sujui hienosti. Kiitos :)

  'Sirpa' matkusti Helsinki Tallinna operaattorilla Eckerö Line aluksella Finlandia

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kiva ja siisti."

  Kiva ja siisti laiva. Ruoka kahvilassa ei ollut ihan niin hyvää ja ravitsevaa kuin olisi noin hienolta laivalta odottanut. Auto matkustajana matka sujui erinomaisesti.

  'Anonyymi' matkusti Helsinki Tallinna operaattorilla Viking Line aluksella Viking Xprs

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kiitos - homma toimi (molempiin suuntiin)"

  Kiitos hyvästä palvelusta. Pitkän tauon jälkeen autolautan käyttö oli taas haastavaa n.o. ajo-opasteiden suhteen Tallinnassa ja hieman myös Helsingissä (remontista johtuen). Jatkossa pitänee liittyä johonkin kanta-asiakasjärjestelyyn, että saa hintaa kohtuullisemmaksi. T. Jyrki K.

  'Jyrki' matkusti Helsinki Tallinna operaattorilla Tallink Silja aluksella Tallink Superstar

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Helsinki-Tallina-Helsinki laivamataka"

  kaikki meni hyvin. positiivinen yllätys s-bonus kortin käyttömahdollisuus ja ilmiset liput kaupasta.

  'Kalervo' matkusti Helsinki Tallinna operaattorilla Eckerö Line aluksella Finlandia

  Lue lisää Näytä vähemmän

Helsinki opas

Helsinki on Suomen pääkaupunki, joka sijaitsee Uudenmaan maakunnassa Etelä-Suomessa, aivan Suomenlahden kärjessä. Kaupungin sijainti on ihanteellinen laivamatkustukselle, sillä Helsinki sijaitsee 80 km pohjoiseen Tallinnasta, 400 km koilliseen Tukholmasta ja 300 km Pietarin länsipuolella. Helsinkiä pidetään yhtenä Pohjois-Euroopan johtavista kaupungeista ja Euroopan tärkeimmistä poliittisista, taloudellisista, kaupallisista ja kulttuurillisista keskuksista.

Helsingissä on paljon tehtävää ja nähtävää. Suosittuja turistinähtävyyksiä ovat Suomen Kansallismuseo, joka on Helsingin suurin museo. Se sisältää suuren kokoelman historiallisia artefakteja alkuhistoriallisilta ajoilta aivan nykypäivään asti. Jo museo, joka sijaitsee keskiaikaisessa linnassa on itsessään suosittu turistinähtävyys. Keskustassa sijaitsevat Helsingin kaupunginmuseo ja Suomen Kansallismuseo sekä Design Museo ovat näkemisen arvoisia.

Helsingin satamassa, joka on Suomen suurin sekä toiseksi suurin Pohjoismaiden keskuudessa, on kolme laituria ja kuusi matkustajaterminaalia. Lauttapalveluita lähtee satamasta Ruotsin Tukholmaan, Saksan Travemundeen ja Viron Tallinnaan.

Tallinna opas

Viron pääkaupunki Tallinna on maan suurin kaupunki sekä merkittävä teollisuuden ja aluepolitiikan keskus. Vierailijat rakastuvat kaupungin kulttuuritarjontaan ja moniin nähtävyyksiin. 1200-luvun alkupuolella perustettu Tallinna sijaitsee Suomenlahden vieressä, ja omistaa tärkeän merisataman. Tallinnan tunnelma on keskiaikainen, varsinkin suojellun Vanhankaupungin alueella. Tämä alue koostuu mukulakivikatusokkelikosta, kirkon torneista ja hyvin säilyneistä linnoituksista ja tykkitorneista. Toompean alueelta turistit löytävät suurimman osan kaupungin oudoimmista nähtävyyksistä, kuten Toompean linnan ja viehättävän, Ortodokseille tärkeän Aleksanteri Nevskin katedraalin. 1200-luvulla rakennettu näyttävä kaupungintalo on yksi Tallinnan suosituimmista nähtävyyksistä. Se sijaitsee Raekoja Platsin yläpuolella, ja sen korkean tornin päällä on ikoninen pronssipatsas nuoresta pojasta, joka vartioi kaupunkia ja tunnetaan nimellä "Vanha Toomas".