Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Poole lauttasatamaan

 • Autolla

  Poolen satamaan on helppo päästä teitä M3/M27, A31 ja A35. Lännestä ota A35 Pooleen ja tämän jälkeen A350 ja seuraa opastuksia satamaan. Idästä tullessa seuraa tietä A348 Ferndownista tai A35 Bournemouthista. Päästyäsi Pooleen seuraa opastuksia satamaan.

 • Junalla

  Poolen rautatieasemalle tulee säännöllisesti junia Lontoon Waterloo-asemalta ja muualta Iso-Britanniasta. Asema on noin 20 minuutin kävelymatkan päässä satamassa. Saadaksesi lisätietoa ja tehdäksesi varauksen, vieraile trains to Poole sivullamme.

 • Paikoitus

  Satamaa vastapäätä on lyhytaikais- ja pitkäaikaispaikoitusta. Päivämaksu on alkaen £5. Jos haluat lisätietoa, soita numeroon 01202 440220.

 • Osoite

  New Harbour Road, Poole, Dorset, BH15 4AJ

 • Poole majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Poole lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Poole majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Poole lauttapalvelut

Poole opas

Poole opas

Poole on rannikkokaupunki, satama ja turistikohde perinteikkäässä Dorsetin kreivikunnassa Etelä-Englannissa. Luonnonsatamastaan kuuluisa Poole sijaitsee Englannin kanaalin rannalla. Poolen satama-alueella on ollut asutusta jo yli 2000 vuoden ajan. Poolen rannikkokaistale on hyvin suosittu, sen itäpuolelta löytyy Bournemouth, etelästä Studland ja lounaasta jurakautinen rannikko. Kaupunki on kasvanut nopeasti ja pieni Sandbanksin hiekkaniemi sataman suulla on niin suosittu, että sen maan suhteellinen arvo on maailman neljänneksi korkein. Sandbanks ja koko satamasta kaupungin itärajalle The Avenuelle venyvä alue on kallista asuinaluetta täynnä hienoja asuntoja.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.