Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Holyhead lauttasatamaan

 • Autolla

  Holyheadin satama sijaitsee Angleseyssa Pohjois-Walesissä ja kätevästi vain noin 100 metrin päässä A55 tieltä. Holyhead on autolla noin 1 tunti 40 minuuttia Chesteristä, 2 tuntia Liverpoolista, 2 tuntia 20 minuuttia Manchesteristä ja 3 tuntia 15 minuuttia Birminghamista.

 • Junalla

  Holyheadin rautatieasema on pääradan varrella ja Holyheadiin pääsee kaikkialta Iso-Britanniaa. Juna Lontoosta vie noin 4 tuntia ja Manchsteristä noin 2 tuntia. Jää pois Holyheadin asemalla ja seuraa opastuksia junalaiturilta sataman pääterminaaliin. Voit ottaa myös taksin tai bussin terminaaliin 1 tai terminaalista 1. Saadaksesi lisätietoa tai tehdäksesi varauksen, vieraile trains to Holyhead tai trains to Wales sivuillamme.

 • Paikoitus

  Satamassa on suuri pitkäaikaispaikoitusalue. Paikoituksen ja terminaalin välillä kulkee ilmainen bussi.

 • Osoite

  Port of Holyhead, Holyhead, Anglesey, Gwynedd LL65 1DQ

 • Holyhead majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Holyhead lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Holyhead majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Holyhead lauttapalvelut

Holyhead opas

Holyhead opas

Britannian ja Irlannin liitto vuonna 1800 lisäsi tarvetta parantaa Lontoon ja Dublinin välistä tieosuutta. Tuohon aikaan Holyhead oli jo noussut pinnalle tärkeimpänä merisatamana pääasiassa sen takia, että se oli Britannian rannikon Irlantia lähin piste. Kaupungin keskusta on rakentunut St Cybi’s -kirkon ympärille. Kirkko on rakennettu Euroopan ainoan kolmiseinäisen (neljäntenä seinänä toimi meri) roomalaislinnoituksen sisäpuolelle. Roomalaiset rakensivat myös majakan Holyhead-vuoren huipulle esihistoriallisen Mynydd y Twr-linnoituksen sisälle. Alueen asutuksen historia ulottuu esihistoriallisiin aikoihin ja alueelta löytyykin Britannian tihein esiintymä pyöreitä majoja, hautakammioita ja paasikiviä. Holy Islandia (Ynys Gybi) on siunattu Angleseyn parhailla maisemilla.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.