Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Portsmouth lauttasatamaan

 • Autolla

  Portsmouthiin on parhaat tieyhteydet kaikista Englannin kanaalin satamista. Portsmouth sijaitsee lähempänä Lontoota kuin Dover ja kanaalitunneli. M275-moottoritie vie suoraan satamaan.

 • Junalla

  Portsmouthista Lontoon Waterloo-asemalle on säännöllisesti junia ja matka kestää noin 85 minuuttia. Junat Lontoon Victoria-asemalle kulkevat Chichesterin, Brightonin ja Gatwickin kautta. Junat Cardiffiin kulkevat Salisburyn ja Bristolin kautta. Portsmouth Harbour rautatieasema on noin 5 km päässä satamasta. Satamaan kulkee bussi, joka sopii yhteen lauttayhteyden kanssa. Isle of Wight -terminaali jalkamatkustajille sijaitsee Portsmouth Harbour -aseman vieressä. Saadaksesi lisätietoa tai tehdäksesi varauksen, vieraile trains to Portsmouth Harbour tai trains to Portsmouth sivuillamme.

 • Paikoitus

  Satamasta löytyy paikoitusta. Käytä vasenta ajokaistaa saapuessasi lähtöselvitysalueelle ja seuraa tämän jälkeen opastuksia. Invalidipaikoitus sijaitsee katutasossa. Paikoitus on APCOA:n yksityisomistuksessa.

 • Osoite

  Brittany Ferries Wharf Road, Portsmouth, PO2 8RU Condor Ferries Continental Ferry Port, George Byng Way, Portsmouth, PO2 8SP Wightlink (För Ryde avgångar) Portsmouth Harbour Station, The Hard, Portsmouth, PO1 3PS (För Fishbourne avgångar) Gunwharf Terminal, Gunwharf Road, Portsmouth, PO1 2LA LD Lines Continental Ferry Port, Wharf Road, Portsmouth, PO2 8QW P&O Ferries Continental Ferry Port, George Byng Way, Portsmouth, PO2 8QW

 • Portsmouth majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Portsmouth lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Portsmouth majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Portsmouth lauttapalvelut

Portsmouth opas

Portsmouth opas

Britannian tärkein laivastotukikohta Portsmouth seisoo Portsea Islandin niemellä, helposti puolustettavan valtavan sataman itälaidalla. Antiikin Roomalaiset rakensivat salmen pohjoisimmalle reunalle linnakkeen ja normannien aikana paikalle kehittyi pieni satama. Strategista sijaintia ei kuitenkään hyödynnetty kunnolla ennen Tudor-kautta, jolloin Henry VII perusti maailman ensimmäisen kuivatelakan Portsmouthiin ja teki siitä kuninkaallisen telakan. Portsmouthin kukoistus on jatkunut siitä asti ja nykyään sen on suuri teollisuuskaupunki, jonka satama täyttyy laivaston fregateista, mantereelle tai Wightsaarelle suuntaavista lautoista sekä ruoppaajien ja hinaajien parvista. Vanha Portsmouth alkuperäisen sataman ympärillä on säilyttänyt tudorilaisittain maustettua yrjönaikaista ilmettään. Itäpuolelta löytyy rivitalojen esikaupunki Southsea, jonka rannan varrelle levittäytyneessä lomakohteessa aamiaismajoituspaikoilla on vastassaan rauhallisena seisovia laivastomonumentteja.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.