Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Dublin lauttasatamaan

 • Autolla

  Dublinin satamaan pääset pohjoisesta moottoritietä M1, etelästä N11 ja lännestä N7. Satama on lähellä kaupungin keskustaa ja tie satamaan on selkeästi viitoitettu. Kaupungin keskustasta seuraa satamalaitureita (Quays) O'Connell Bridge -sillalta Point Depot -tapahtumapaikkaan. Tämän jälkeen käänny vasemmalle ja seuraa tietä satamaan.

 • Junalla

  Connollyn asema, junat Pohjois- ja Etelä-Irlantiin, sijaitsee 15 minuutin bussimatkan päässä Dublinin satamasta. Heustonin asema, junat Länsi-Irlantiin, sijaitsee 30 minuutin bussimatkan päässä Dublinin satamasta.

 • Bussilla

  Linja-autoasema Busárus sijaitsee 6.5 km Dublinin satamasta. Sataman ja keskustan välillä on bussipalvelu. Lippu on mahdollista ostaa etukäteen laivalta. Huomioi, että ruuhka-aikoina (erityisesti päiväretket) voi olla vaikea löytää heti saatavilla olevia takseja satamasta kaupungin keskustaan, ellei niitä ole varattu ennakkoon.

 • Paikoitus

  Paikoitusta löytyy suoraan terminaalin ulkopuolelta. Pitkäaikaispaikoitusta on saatavilla vasemmalla lähestyessäsi pääterminaalia.

 • Osoite

  Norfolk Line Irish Sea Alexandra Road Extension, Dublin Port, Dublin 1 P&O Irish Sea Terminal 3, Dublin Port, Dublin 1 Irish Ferries Terminal Road South, Dublin 1 Isle of Man Steam Packet Terminal Road South, Dublin 1 Stena Line Alexandra Road, Dublin 1

 • Dublin majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Dublin lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Dublin majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Dublin lauttapalvelut

Dublin opas

Dublin opas

Dublin on Irlannin pääkaupunki ja suurin kaupunki. Se sijaitsee lähellä Irlannin itärannikon keskipistettä Liffey-joen suulla. Dublin on ollut Irlannin pääkaupunki keskiajalta lähtien. Vaikka aikaisimmat todisteet asutuksesta Liffeyn liepeiltä on Ptolemaioksen kartta vuodelta 140 eaa., jossa näkyy Eblana-niminen paikka nykyisen Dublinin kohdalla, alkaa Dublinin historia todellisuudessa viikinkiasutuksista. Viikingit purjehtivat Liffey-jokea ylös ja perustivat kauppapaikan joen etelärannalle kahlauspaikalle, missä pohjoiselta Taran kukkulalta laskeva kuninkaantie ylitti Liffeyn matkalla kohti Wicklowta. Viikingit pitivät kylänsä irlantilaisen nimen Dubh Linn (”tumma suvanto”), ja pian kylä sulautui toiseen pohjoisrannalla sijaineeseen kelttikylään, jonka nimi Baile Átha Cliath säilyy yhä Dublinin irlanninkielisenä nimenä.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.