Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Palma lauttasatamaan

  • Autolla

    Palma Mallorcan satama sijaitsee kaupungin keskustasta lounaaseen. Koska satama on suhteellisen pienellä saarella, on sinne helppo löytää.

  • Osoite

    Est. Marítima, 2, Muelle de Peraires, C.P. 07015, Baleaarit

  • Palma majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Palma lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Palma majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Palma lauttapalvelut

Palma opas

Palma lauttasatama

Palma on Mallorcan saaren pääsatama Baleaareilla Espanjassa. Palman satama tarjoaa yhteyksiä Espanjan mantereen kohteisiin (Barcelona, Denia ja Valencia), sekä Menorcan ja Ibizan saarille. Ruuhkaisimpana satamana Baleaareilla, Palma tarjoaa lukuisia hotelleja ja mukavia lomakeskuksia vierailijoiden majoitukseen. Kaupungista on hyvät yhteydet saaren muihin osiin erinomaisen moottoritieverkoston ansiosta johon kuuluu päätiet "Autovia Via de cintura" sekä "Autopista de Poniente". Moottoriteitä pitkin pääsee myös suoraan satamaan.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.