COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Irlanti

Irlanti tai Irlannin tasavalta kattaa Irlannin saaresta lähes 80 prosenttia josta loput kuuluu Pohjois-Irlannille.

Maan pääkaupunki ja ruuhkaisin kaupunki, Dublin, sijaitsee maan itäosassa ja asuttaa noin neljänneksen maan asukkaista. Irlanti on kuitenkin paljon muutakin kuin sen pääkaupunki; kulttuurisesti rikkaat kaupungit kuten Cork, Galway, Limerick ja Killarney kuuluvat Irlannin suosituimpiin ja hienoimpiin kaupunkeihin.

Kaupunkien hälinän ulkopuolelta löytyy laajoja vihreitä laaksoja ja kukkuloita, mahtavia vuoristoja, vuonoja, kultaisia hiekkarantoja sekä luotoja.

Jos eksyt yhteen Irlannin kuuluisista kapakoista, maistathan maailmankuulua Viskiä, Baileys-likööriä sekä Guinness-olutta.

Irlantiin on säännölliset ja nopeat yhteydet Britanniasta joita operoi lukuisat laivayhtiöt. Jos matkustat Skotlannista on parasta ottaa laiva Pohjois-Irlannista ja ajaa loppumatka Irlantiin.

Euroopan kautta parhaimmat laivayhteydet on Ranskasta. Vaikka ylitys onkin melko pitkä, laivat kyseisillä ylityksillä ovat viihdykkeillä varustettuja.

Suositut lauttaoperaattorit

  • 16 lähtöä viikoittain 3 h 1 min
  • Etsi hinta
  • 14 lähtöä viikoittain 2 h 15 min
  • Etsi hinta
  • 7 lähtöä päivittäin 2 h
  • Etsi hinta
  • 1 lähtö viikoittain 13 h
  • Etsi hinta

Irlanti arvostelut

 • "Mukava lautta"

  Matkustin Normandiella Caenista Portsmouthiin viime yönä ja nautin mukavasta ja nopeasta lauttamatkasta takaisin Englantiin. Normandie on oikein hyvä lautta, sen tilat näyttävät uusilta. Varasin sisähytin, ja vaikka se oli aika pieni, se oli oikein mukava. Yölautoissa on se hyöty ettet tunne tuhlaavasi aikaa matkustaen koko päivän!

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Bretagne, suloinen Bretagne!"

  Asun Lontoossa ja matkustin The Bretagnella Portsmouthista St Maloon kotimatkallani. Lautta oli mukava, ei liian iso. Ruoka oli hintaan nähden hyvälaatuista ja viihde perheille suunnattua laulajineen ja taikurineen. Matkustin yölautalla, mutta hyttejä ei enää ollut vapaana joten varasin kallistuvan istuimen. Se oli ihan ok muutaman tunnin ajan, mutta päädyin lopulta nukkumaan lattialla niin kuin muutkin aulan matkustajat. Kaiken kaikkiaan kokemus oli hyvä, halvempi kuin lentoliput ja nautin todella maisemista saapuessamme St Maloon!

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Superlautta tosiaan!"

  Matkustin äskettäin Stena Britannicalla Harwichista Hook of Hollantiin - ja täytyy sanoa että olin vaikuttunut! Lautat ovat upouusia joten kaikki oli viimeisenpäälle laitettua ravintoloista baareihin. Drinkit ja buffet ravintolan ruoka oli hinnoiteltu kohtuullisesti - laivalla oli myös a la carte ravintola, johon emme kuitenkaan menneet. Hytit olivat tahrattoman puhtaita ja hyvin varusteltuja, niissä oli leveämmät vuoteet kun lautoilla yleensä sekä taulu-tv ja ilmainen wifi - mikä nosti tämän laivan tavallista korkeammalle. Matkustaisin tällä lautalla epäilemättä uudestaan.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Nopea lautta Ranskaan"

  Matkustin ilman autoa moikkaamaan ystäviäni elokuussa. Tässä mielipiteeni LD Linesin lautasta: - Ruoka oli keskinkertaista: vähän valinnanvaraa, mutta maistuvaa - Lautta oli puhdas, etenkin vessat, suuri bonus - Baarimikko tiesi kuinka kaataa tuopin (tai kolme). Kuitenkin kallista! - Pääsimme kyytiin ja lähdimme ajoissa ja olimme vain muutaman minuutin myöhässä saapuessamme. Tekisin matkan ehdottomasti uudelleen.

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laivalla

Ota selvää millaista lautalla on ennen matkaasi.

Laivaoppaat, videot & arvostelut

Reitit ja satamat maassa Irlanti