Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3589 reitillä ja 765 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2.5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1.2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Irlanti

Irlanti tai Irlannin tasavalta kattaa Irlannin saaresta lähes 80 prosenttia josta loput kuuluu Pohjois-Irlannille.

Maan pääkaupunki ja ruuhkaisin kaupunki, Dublin, sijaitsee maan itäosassa ja asuttaa noin neljänneksen maan asukkaista. Irlanti on kuitenkin paljon muutakin kuin sen pääkaupunki; kulttuurisesti rikkaat kaupungit kuten Cork, Galway, Limerick ja Killarney kuuluvat Irlannin suosituimpiin ja hienoimpiin kaupunkeihin.

Kaupunkien hälinän ulkopuolelta löytyy laajoja vihreitä laaksoja ja kukkuloita, mahtavia vuoristoja, vuonoja, kultaisia hiekkarantoja sekä luotoja.

Jos eksyt yhteen Irlannin kuuluisista kapakoista, maistathan maailmankuulua Viskiä, Baileys-likööriä sekä Guinness-olutta.

Irlantiin on säännölliset ja nopeat yhteydet Britanniasta joita operoi lukuisat laivayhtiöt. Jos matkustat Skotlannista on parasta ottaa laiva Pohjois-Irlannista ja ajaa loppumatka Irlantiin.

Euroopan kautta parhaimmat laivayhteydet on Ranskasta. Vaikka ylitys onkin melko pitkä, laivat kyseisillä ylityksillä ovat viihdykkeillä varustettuja.

Lue lisää Näytä vähemmän

Suositut lauttaoperaattorit

 • Irish Ferries
  • Etsi hinta
 • Stena Line
  • Etsi hinta
 • P&O Irish Sea
  • Etsi hinta
 • Brittany Ferries
  • Etsi hinta
Näytä kaikki lauttaoperaattorit

Irlanti arvostelut

 • "Tehokas"

  Kokonaisuudessaan hieno kokemus.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Matkamme Irlantiin"

  Sekä minä että tätini, joka on 82-vuotias, olimme erittäin iloisesti yllättyneitä. Emme olleet matkustaneet P&O:lla aiemmin. Kaikki henkilökunnan jäsenet olivat todella ystävällisiä ja avuliaita. Paluumatkalla henkilökunta ei ollut niin miellyttävä, mutta matka oli silti hyvä. Verrattuna lentämiseen tai Sea Catiin P&O on paras. Terveisin, Mary.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Iloinen"

  Tämä oli ensimmäinen matkani Irlantiin. Kummankin sataman henkilökunta oli todella avulias ja koko prosessi helppo. Kun pääsit laivalle sinulle annettiin kaikki tarvittava informaatio. Ruoka oli kaikilla neljällä kerralla hyvää ja sen tarjoili kohtelias henkilökunta. Matkani Liverpoolista DUbliniin lähti klo 03:00 ja paluumatka taas klo 15:00, kummatkin ylitykset olivat samantasoisia laadultaan. Kallistuvilla tuoleilla oli kuitenkin hieman kylmä yön aikana, enkä ollut ottanut pitkähihaista mukaan autosta. Seuraavan kerran kun matkustan Irlantiin matkustan P&O:lla. Se oli myös matkani aikaan (heinäkuussa) halvin vaihtoehto.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Heinäkuinen reissu Irlantiin"

  Rakastimme matkaamme Irlannin meren yli. Meitä tervehti tehokas henkilökunta lähtöselvityksessä ja matkan ajan lapsiamme viihdytti henkilökunnan jäsen joka teki temppuja ja kasvomaalauksia.

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laivalla

Ota selvää millaista lautalla on ennen matkaasi.

Laivaoppaat, videot & arvostelut

Reitit ja satamat maassa Irlanti