Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Harbourfront Centre lauttasatamaan

  • Harbourfront Centre majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Harbourfront Centre lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Harbourfront Centre majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Harbourfront Centre lauttapalvelut

Harbourfront Centre opas

Harbourfront Centre lauttasatama

HarbourFront Centre on Singaporelainen satama jolla on mahtava lasiseinäinen rakennus. Rakennus on ollut tärkeä jo World Trade Centerin perustusvuodesta 1977 asti. Vuosisadan vaihteessa rakennus muutettiin suureksi ostoskeskukseksi laivaterminaalin kera. HarbourFront Centeriä käytetään nykyään pääväylänä Indonesiaan. HarbourFront Centre sijaitsee Singaporen salmella sekä lähellä viereistä Sentosa saarta jolla sijaitsee Universal Studiosin huvipuisto. Keskustan laudoitettu rantakatu on jo itsessään nähtävyys. Sitä koristavat kauniit kukkapenkit, palmut sekä pensaat. HarbourFront Centeristä löytyy suuri kerroksellinen parkkihalli, bussiterminaali, lukuisia ravintoloita ja baareja sekä pankkiautomaatteja. Laivat lähtevät sataman L -kirjaimen muotoiselta laiturilta. Laiturin alla kulkee kävelyreitti jonka avulla matkustajat voivat nousta suoraan laivaan. Sijaiten aivan kaupungin keskustassa, satamasta on lukuisia liikenneyhteyksiä. Monet bussilinjat tarjoavat yhteyksiä terminaalin ulkopuolelta keskustan sydämeen West Coast Highwaytä pitkin. Myös kaupungin Changi Airport sijaitsee 30 minuutin päässä satamasta. Lentokentälle pääsee erittäin helposti East West Line -junalla jonka asema on sataman yhteydessä. Sentosasta matkaavat voivat hyödyntää myös paikallista ratikkaliikennettä. HarbourFront Centeristä on lukuisia yhteyksiä Indonesian eri kohteisiin. Sindo Ferry, Batam Fast sekä Majestic Fast Ferry matkaavat Batam Centeriin, Sekupangiin ja Batamin saarelle. Sindo Ferry tarjoaa myös viikottaisia lähtöjä Waterfrontin satamaan. Lisäksi Batam Fast Ferry ja Horizon Ferry tarjoavat yhteyksiä Batamin Harbour Bayn satamaan.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.