Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Cork lauttasatamaan

 • Autolla

  Corkin keskustasta seuraa tietä N28 Douglasin ja Ringaskiddyn suuntaan. Ringaskiddyn satama on noin 30-40 minuuttia Corkin kaupungista.

 • Junalla

  Satamaan ei ole suoraa junayhteyttä. Lähin rautatieasema sijaitsee Corkissa. Lisätietoa saat ottamalla yhteyttä Irish Railiin, puh. +353 21 450 67 66/21 450 47 77.

 • Bussilla

  Corkin ja sataman välillä kulkee säännöllisesti bussi (nro 223). Saadaksesi lisätietoa, ota yhteyttä numeroon +353 21 450 81 88.

 • Osoite

  Ringaskiddy Terminal, Ringaskiddy, County Cork, Irlanti

 • Cork majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Cork lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Cork majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Cork lauttapalvelut

Cork opas

Cork opas

Irlannin toinen kaupunki on saarille rakennettu Cork, jonka keskusta seisoo Lee-joen kanavien ympäröimänä 1800-luvun esikaupunkien kiivetessä ylös ympäröiviä kukkuloita. Tämä tekee keskustasta kompaktin ja tarkkarajaisen. Cork on hurmaava paikka, jonka historiaa leimaa luja älyllinen itsenäisyys ja maakuntien Irlannista katsottuna kaupunki vaikuttaakin yllättävän kosmopoliittiselta. Harmaakiviset laiturialueet, vanhat varastorakennukset sekä elegantit ja erikoiset sillat kertovat Corkin historiasta suurena kaupan keskuksena. Monet kaupungin kaduista olivat ennen vesireittejä: St Patrick’s Street -kadulla oli purjelaivalaitureita ja Grand Paraden jalkakäytävällä voi yhä nähdä kiinnikkeitä 1700-luvulta. Vaikka Cork onkin tärkeä satama, ei se tunnu häiritsevän kaupalliselta.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.