COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Naantali - Kapellskär on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Naantali satamaan Kapellskär

Saadaksesi lisätietoa vieraile Suomi - Ruotsi lautat sivullamme.

Naantali - Kapellskär lauttaoperaattorit

  • 14 Sailings Weekly 8 hr
  • Get price

Naantali Kapellskär lautta arvostelut

 • "Check in"

  Laiva oli siisti. Satama-alueella oli epäselvät merkinnät, missä check in on ja harhailimme jonkin aikaa ennen kuin pääsimme perille.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Palvelu hyvä"

  Kaikki hyvin

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Rahalle vastinetta"

  Nopea yhteys ja ruuat kuuluu hintaan eipä sitä muuta tarvitse. :)

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "HYVÄT AIKATAULUT"

  Hyvät aikataulut= voi olla yötä laivalla iltalähdöllä tai päivälähdöllä olet illalla perillä :) Edullinen paketti moottoripyöräilijälle sekä LISÄKSI 2x ruokailu kuuluu hintaan!!! Henkilökunta auttoi moottoripyörän turvallisessa kiinnittämisessä! Laivanhenkilökunta todella ammattitaitoista, huumorintajuista sekä "nopeita" !!! KIITOS :)

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Naantalista Kapellskäriin

Suomi ja Ruotsi yhdistyvät Naantali-Kapellskär reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä vain yksi lauttayhtiö: Finnlines. Reittiä kuljetaan jopa 14 kertaa viikossa ja matka kestää parhaimmillaan 8 tuntia 30 minuuttia.

Naantali-Kapellskär aikataulut sekä lähtöjen yleisyys saattaa vaihdella sesongin mukaan, joten pysyäksesi ajan tasalla, suosittelemme sinua tekemään erillisen haun.

Naantali opas

Lounais-Suomessa sijaitseva Naantali on yksi maan tärkeimmistä matkailukohteista. Kaupungin läheisyys alueen hallinnolliseen keskukseen, Turkuun, saaristo sekä kaupunkialueen ja maaseudun sekoitus tekevät Naantalista suositun matkakohteen. Kapeat kujat vanhassa kaupungissa, kaunis kukkanäyttely presidentin kesämökin Kultarannan puutarhassa ja historiallinen luostari tekevät Naantalista Suomen lomapääkaupungin. Kailon saarella sijaitseva Muumimaailma on myös näkemisen arvoinen. Teemapuisto perustuu Tove Janssonin kirjoittamiin kirjoihin, ja puiston päänähtävyytenä toimii mustikan värinen Muumitalo. Naantalissa pidetään myös joka kesäkuu kansainvälinen musiikkijuhla, ja heinäkuussa vietetään perinteistä Unikeonpäivää.

Ruotsin ja Naantalin välinen autolautta kulkee kolme kertaa päivässä läpi vuoden. Maanantaista perjantaihin kulkee myös päivittäinen lautta Ahvenanmaalle.


Kapellskär opas

Kapellskär on ruotsalainen kaupunki Itämeren rannikolla, noin 90 km Tukholmasta pohjoiseen. Kapellskär on Tukholman pohjoisin satama ja on yksi suurimmista Ro-Ro -satamista Ruotsissa. Satamalla on tärkeä merkitys Suomeen, Norjaan, Venäjälle ja Baltian maihin matkustaville.

Kaupunki on Norrtäljen kunnassa, joka sijaitsee Tukholman maakunnassa, Itä-Ruotsissa. Se on suurin ja pohjoisin Tukholman lääni ja se luotiin vuonna 1971 yhdistämällä useita entisiä kuntia. Monet rakennukset Norrtäljen kunnassa ovat kesämökkejä. Tämä johtuu sen maantieteellisestä sijainnista Tukholman saaristossa, mikä tekee siitä myös suositun turistien ja varsinkin Tukholmalaisten keskuudessa.

Satama sijaitsee hyvin lähellä, joten se on erittäin houkutteleva nopeisiin purjehduksiin ja täyskäynnöksiin Suomeen, Viroon ja Ahvenanmaalle. Lautat kulkevat Maarianhaminaan, Naantaliin ja Paldiskiin. Lähtöselvitys suljetaan tunti ennen lähtöä.