Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Barcelona lauttasatamaan

 • Autolla

  Barcelonan satama sijaitsee kaupungin keskustassa lähellä Las Ramblasia ja Paraleloa.

 • Junalla

  Lähin metropysäkki on Drassanes (vihreä linja L3), joka on noin 20 minuutin kävelymatkan päässä satamasta ja lähellä Kristoffer Kolumbuksen muistomerkkiä Las Ramblasilla. Sinun tulee mahdollisesti ottaa sataman bussikuljetus muistomerkille riippuen siitä, mihin terminaaliin saavut.

 • Bussilla

  Z.A.L bussipalvelu (kirkkaan siniset bussit) kulkee joka 20 minuutti sataman pääterminaaleista Kristoffer Kolumbuksen muistomerkille. Tämä mahdollistaa helpon pääsyn metrolle.

 • Osoite

  Grimaldi Lines Estación Maritima, 08039, Espanja Balearia Estación Marítima Drassanes, s/n, 08039, Espanja Trasmediterranea Estación Marítima, Muelle de San Beltrán, C.P. 08039, Espanja

 • Barcelona majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Barcelona lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Barcelona majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Barcelona lauttapalvelut

Barcelona opas

Barcelona lauttasatama

Barcelonan satamalla on historiaa kahden tuhannen vuoden taa ja toimii vielä tänä päivänä yhtenä Euroopan tärkeimmistä ja suurimmista satamista. Satama tarjoaa portin Baleaareille (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) lukuisilla eri laivayhtiöillä joiden laivoja lähtee kohteeseen monesti päivässä. Tarjolla on myös yhteys Sardinian saarelle Välimerellä sekä Marokon Tangier Medin satamaan. Itse Barcelonassa suositut nähtävyydet (Park Güell, Las Ramblas, Sagrada Familia) sijaitsevat aivat sataman lähistössä ja ne voi saavuttaa lyhyessä ajassa joko jalan tai julkista liikennettä hyödyntäen.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.