Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Algeciras lauttasatamaan

 • Autolla

  Algecirasin satama sijaitsee Etelä-Espanjassa noin 10 minuuttia kaupungin keskustasta. Lähestyessäsi Algecirasta, ohitat järven ja näet opastuksia satamaan. Pysyttele vasemmalla, aja tunnelin läpi ja pysyttele vasemmalla, kunnes saavutat sataman sisäänkäynnin. Päästyäsi sisäänkäynnin vartijan ohi, jatka sillan yli ja vasemmalla puolellasi näet Algecirasin lauttaterminaalin.

 • Bussilla

  Transportes Comes tarjoaa monta lähtöä päivässä satamaan. Saadaksesi lisätietoa, vieraile Transportes Comes kotisivulla.

 • Osoite

  Autoridad Portuaria de la Bahía de Algeciras. Paseo de la Conferencia, s/n 11207 Algeciras, Espanja

 • Algeciras majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Algeciras lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Algeciras majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Algeciras lauttapalvelut

Algeciras opas

Algeciras opas

Algeciras on satamakaupunki Etelä-Espanjassa Gibraltarinsalmessa. Nimi juontuu arabian saarta tarkoittavasta al-jazeerasta, josta myös Algiers ja Al Jazeera ovat peräisin. Algecirasin alkuperäinen arabialainen nimi oli ”Al-Jazeera Al-Khudra” (vihreä saari). Nykyinen Algecirasin satama on 49. kiireisin maailmassa (2003) kiitos vilkkaan Afrikan liikenteensä. Koska monet läpikulkijat yöpyvät Algecirasissa, sieltä löytyy monia hotelleja ja hostelleja. Elokuun alussa Euroopassa asuvat marokkolaisperheet parveilevat satamassa odottamassa pääsyä lautalle ja loman viettoon Marokossa. Kaupungin ylpein hotelli on Hotel Reina Cristina, jossa ovat yöpyneet jopa kuninkaat ja kuningattaret. Vieraslistalle kuuluvat myös Churchillin ja Rooseveltin kaltaiset valtiomiehet sekä filmitähdet kuten Rock Hudson ja Deborah Kerr.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.