Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Korfu lauttasatamaan

  • Autolla

    Korfun satama sijaitsee saaren itäosassa. Satamaan pääset rannikkotietä tai sisämaan kautta saaren tieverkostoa pitkin.

  • Osoite

    Minoan Lines 2, Ethnikis Antistasseos str, Gr-49100 Korfu Superfast Ferries 18, Ethnikis Antistasseos Str, New Port, Gr-49100, Korfu

  • Korfu majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Korfu lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Korfu majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Korfu lauttapalvelut

Korfu opas

Mitä tehtävää Korfulta löytyy?

Yksi suosituimmista kohteista saarella on kaunis hiekkaranta, Porto Timoni, joka soveltuu täydellisesti uimiselle ja snorklaukselle. Myös Erikoussasta ja Andipaxilta löytyy saaren kauniimpia hienohiekkaisia rantoja. Merten lämpötilat nousevat keskikesällä jopa 24 asteeseen, mikä houkuttelee kuumana kesäpäivänä herkimmätkin vilukissat pulikoimaan. Canal d’Amour on kuuluisa sileiden kallioiden välinen kanaali, jonka legendan mukaan kanaalissa uivat tulevat lähitulevaisuudessa menemään naimisiin. Paikka onkin romanttinen paikka kosimiselle. Korfun nähtävyyksiin kuuluu UNESCO:n maailmanperintökohde listan vanhakaupunki josta löytyy vanhoja venetsialaisia taloja, Old Fortress, Itävallan kuninkaallisille rakennettu kaunis Achilleionin palatsi, Georgios Theotokiksen patsas, Liston -katu, Spiliaksen aukio, Pyhän Spyridonin kirkko sekä Korfun ikonisin 1200-luvun luostari, Vlacherna. Myös Cape Drastis, joka on saaren pohjoisin piste, on erittäin suosittu, vaikkakin hieman vaikeapääsyinen. Corfun luoteisosasta löytyy suojaisa Palaiokastritsan kylä, jonka sanotaan olevan Odysseuksen viimeinen vierailupaikka ennen hänen kotiinlähtömatkaansa. Seikkailunhaluisille tarjolla on vaellusmatkoja saaren pohjoisimmasta päästä sen eteläkärkeen 220-kilometrin pituisella vaellusreitillä. Matkan varrella maaperä ja maisemat vaihtelevat kauniista laguuneista lukuisilla lintulajeilla korkeisiin vuorenhuippuihin ja pieniin suojaisiin järvenrantoihin.

Miten Korfulla pääsee liikkumaan?

Korfulla matkustaminen sujuu parhaiten bussilla. Siniset bussit matkaavat Corfun keskustasta eteläiseen Benitsesiin sekä pohjoiseen Dassiaan asti. Bussilippujen hinnat ovat alle 2 euroa. Myös takseja operoi saarella.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.