Tallinna satamaan Helsinki lautta

Viro ja Suomi yhdistyvät reitillä Tallinna Helsinki, jolla liikennöi tällä hetkellä 3 lauttayhtiötä. Tallink Silja liikennöi reittiä jopa 6 kertaa päivä, Viking Line 3 kertaa päivä & Eckerö Line kulkee reittiä jopa 3 kertaa päivä.

Kohteiden Viro ja Suomi välillä ylityksiä on tarjolla yhteensä 12 päivä reitillä Tallinna Helsinki ja kun tarjolla on 3 lauttayhtiötä, suosittelemme vertaamaan kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Tallinna - Helsinki lauttaoperaattorit

 • Tallink Silja
  • 6 lähtöä päivittäin 2 h
  • Etsi hinta
 • Viking Line
  • 3 lähtöä päivittäin 2 h 15 min
  • Etsi hinta
 • Eckerö Line
  • 3 lähtöä päivittäin 2 h 15 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Tallinna Helsinki hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Tallinna Helsinki on auto ja 2 matkustajaa.

Tallinna Helsinki lautta arvostelut

 • "Tallinnasta Helsinkiin"

  Oikein kohtuullisesti hinnoiteltu ja hieno kokemus.

  'Rachel' matkusti Tallinna Helsinki operaattorilla Viking Line aluksella Gabriella

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Tallinnan satama"

  Kaikki meni kohtuullisen sujuvasti. Istuin odottamassa laivaannousua hyvin varustellussa terminaalissa Tallinnassa, kuuntelin kaunista Doris Dayn laulamaa Que Seraa terminaalin kaiuttimista ja tunsin että tässä maailmassa on vielä toivoa - jollain on hyvä musiikkikorva.

  'Royston' matkusti Tallinna Helsinki operaattorilla Tallink Silja aluksella Silja Europa

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hieno kokemus"

  Hieno lautta, aina ajoissa, hyvää viihdettä matkan aikana.

  'Anonyymi' matkusti Tallinna Helsinki operaattorilla Viking Line aluksella Viking Xprs

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mukava ja miellyttävä matka"

  Matka Tallinnasta Helsinkiin oli mukava ja todella miellyttävä, ainoa ongelma johtui ettei lipussamme lukenut mistä terminaalisa laiva lähtee, mistä syystä meillä oli paineita löytää oikea lähtöpaikka. Laivalla oli hyvät palvelut joiden ansiosta aika kului nopeasti.

  'Paul' matkusti Tallinna Helsinki operaattorilla Tallink Silja aluksella Tallink Superstar

  Lue lisää Näytä vähemmän

Tallinna opas

Tallinna on kaupunki Virossa. Se sijaitsee pohjoisrannikolla Suomenlahdella ja on noin 80 km etelään Helsingistä, itään Tukholmasta ja länteen Pietarista. Tallinnan vanhakaupunki on julistettu Unescon maailmanperintökohteeksi, ja kaupunki oli Euroopan kulttuuripääkaupunki vuonna 2011 yhdessä Suomen Turun kanssa. Tallinna on Viron talouden ja liiketoiminnan pääkaupunki ja kaupunki hyötyy korkeasta taloudellisesta vapaudesta, liberaalista talouspolitiikasta ja sillä on erittäin monipuolinen talous erityisesti tietotekniikassa, matkailussa ja logistiikassa.

Tallinnan satama on toiminut kaupallisten reittien idän ja lännen kohtaamispaikkana läpi historian. Satama tarjoaa risteilyjä Suomen ja Ruotsin kohteisiin lautalla. Tallinnan matkustajaterminaalit käsittelevät kuusi miljoonaa matkustajaa vuosittain ja siellä on useita kauppoja, kahviloita ja mukavia oleskelutiloja. Satamaa käytetään sekä risteilyaluksiin, matkustaja-aluksiin, ja kesäisin myös nopeaan autolauttaan. Tallinnan ja Tukholman ja Helsingin välillä on päivävuoroja ja kaksi vuoroa viikossa Pietariin Venäjälle.

Helsinki opas

Helsinki on Suomen pääkaupunki, joka sijaitsee maan eteläosassa Suomenlahden rannalla. Se on kompakti kaupunki jossa voi helposti liikkua jalkaisin. Muotoilu, arkkitehtuuri, kulttuuri ja ostokset ovat kaikki esillä samoin kuin suuret puistot, metsät, järvet ja rannikko monine saarineen. Suurin Helsingin historiallinen museo on Suomen kansallismuseo, joka sisältää valtavan kokoelman esihistoriasta aina 2000-luvulle. Museo on keskiaikaisen tyylisessä linnassa, joka jo itsessään on nähtävyys. Toinen merkittävä historiallinen museo on Helsingin kaupunginmuseo, joka tutustuttaa Helsingin 500-vuotisen historiaan. Helsingin yliopistossa on myös monia maineikkaita museoita, kuten yliopiston museo ja Luonnontieteellinen museo.

Helsingin satama on Suomen suurin satama ja toiseksi suurin koko Pohjoismaissa. Siellä on kolme satamaa ja kuusi matkustajaterminaalia, joiden läpi kulkee yli yhdeksän miljoonaa matkustajaa vuodessa. Alukset liikkuvat päivittäin Tukholmaan, Saksan Travemündeen ja Tallinnaan.