COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Tallinna - Helsinki on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Viro - Suomi lautat sivullamme.

Tallinna - Helsinki lauttaoperaattorit

  • 9 Sailings Daily 2 hr
  • Get price
  • 16 Sailings Weekly 2 hr 15 min
  • Get price
  • 3 Sailings Daily 2 hr 15 min
  • Get price

Tallinna Helsinki lautta arvostelut

 • "Matka"

  Kaikin puolin onnistinut kokemus.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "This time just a little bit better than the competitor"

  Travelled to Tallinn on another operator, which was also very good. Travelled back to Helsinki on this one a couple of days later, so it is easy to make a comparison. For this particular weekend, this was a bit better than the other. Why? The ferry was a bit cleaner (including how it smells), the staff smiled a bit more, and it was easier to find storage for our luggage. Other than that, I find very few differences between the different ferry operators.

  'Finlandia' travelled on Finlandia

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Käyevä"

  Edullinen ja hyvää

  'Finlandia' travelled on Finlandia

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Jees !"

  Vanha hyvän ajan kahvila laivassa, josta saa esim. Runsaan saalaatin suoraan lautaselle.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Tallinnasta Helsinkiin

Viro ja Suomi yhdistyvät Tallinna - Helsinki reitillä, jolla liikennöi tällä hetkellä 3 laivayhtiötä. Tallink Silja liikennöi reitillä jopa 6 kertaa päivässä. Viking Line sekä Eckerö Line operoivat reittiä kolmesti päivässä.
Viron ja Suomen välisiä yhteyksiä on tarjolla päivittäin 12 Tallinna - Helsinki reitillä. Koska tarjolla on 3 eri laivayhtiötä, parhaan hinnan löydät vertailemalla yhtiöiden tarjouksia.

Tallinna opas

Tallinna on Viron pääkaupunki joka sijaitsee maan pohjoisrannikolla ja rajaa Suomenlahtea. Kaupunki sijaitsee 80 kilometrin päässä Helsingistä, Tukholman itäpuolella ja Pietarin länsipuolella. Viron vanhakaupunki palkittiin vuonna 2011 UNESCO:n maailmanperintökohteeksi sekä Euroopan kulttuurikaupungiksi Turun kanssa. Tallinna on Viron rahoitus ja liiketoiminnan keskus joka hyötyy paljon vapaasta talouspolitiikasta ja omistaa erittäin moninaisen kansantalouden jonka alueista vahvimpia ovat tietotekniikka, matkailu sekä logistiikka.

Tallinnan satama tarjoaa matkoja Suomeen ja Ruotsiin. Sataman laivaterminaalien läpi kulkee vuosittain yli kuusi miljoonaa matkustajaa ja niistä löytyy erinomaiset palvelut kuten kauppoja, kahvila ja odotusauloja. Matkustaja-alusten lisäksi satama ottaa vastaan risteilylaivoja ja huippunopeita laivoja kesäkausina. Tallinnan, Tukholman ja Helsingin välillä kulkee päivittäisiä vuoroja ja tarjolla on myös kaksi viikottaista matkaa Venäjälle Pietariin.


Helsinki opas

Helsinki on Suomen pääkaupunki, joka sijaitsee Uudenmaan maakunnassa Etelä-Suomessa, aivan Suomenlahden kärjessä. Pääkaupunkialue on melko pieni, joten se on oivallinen jalan matkustaville turisteille, jotka haluavat vakuuttua kaupungin arkkitehtuurista, kulttuurista ja shoppailusta. Kaupungin monet puistot, metsät sekä rannikko monine saarineen ovat myös tutkimisen arvoisia. Yhtiin suosituimmista kohteista kuuluu Suomen kansallismuseo, jossa on suuri historiallinen kokoelma esihistorian läpi nykypäivään. Museo on keskiaikaisessa linnassa, joka on jo itsessään nähtävyys. Heille, jotka ovat kiinnostuneita historiasta, kaupungista löytyvät myös muun muassa Helsingin Kaupunginmuseo, joka tiivistää kävijöille viimeiset 50 vuotta Helsingin historiasta. Nähtävyyksiin kuuluu myös Helsingin Yliopisto, jossa on monia museoita kuten Yliopistomuseo sekä Luonnontieteellinen museo.

Helsinkiin pääsee laivalla Virosta, Ruotsista ja Saksasta. Kaikki alueen laivayhtiöt myös tarjoavat mahdollisuuden lastata auton laivaan. Helsinkiin pääsee lautoilla myös Venäjältä sekä Puolasta.