Laiva Tallinnasta Helsinkiin

Viro ja Suomi yhdistyvät Tallinna - Helsinki reitillä, jolla liikennöi tällä hetkellä 3 laivayhtiötä. Tallink Silja liikennöi reitillä jopa 6 kertaa päivässä. Viking Line sekä Eckerö Line operoivat reittiä kolmesti päivässä.
Viron ja Suomen välisiä yhteyksiä on tarjolla päivittäin 12 Tallinna - Helsinki reitillä. Koska tarjolla on 3 eri laivayhtiötä, parhaan hinnan löydät vertailemalla yhtiöiden tarjouksia.

Tallinna - Helsinki lauttaoperaattorit

 • Tallink Silja
  • 6 lähtöä päivittäin 2 h
  • Etsi hinta
 • Viking Line
  • 3 lähtöä päivittäin 2 h 15 min
  • Etsi hinta
 • Eckerö Line
  • 3 lähtöä päivittäin 2 h 15 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Tallinna Helsinki

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Tallinna Helsinki on auto ja 2 matkustajaa.

Tallinna Helsinki lautta arvostelut

 • "Tallinnasta Helsinkiin"

  Oikein kohtuullisesti hinnoiteltu ja hieno kokemus.

  'Rachel' matkusti Tallinna Helsinki operaattorilla Viking Line aluksella Gabriella

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Tallinnan satama"

  Kaikki meni kohtuullisen sujuvasti. Istuin odottamassa laivaannousua hyvin varustellussa terminaalissa Tallinnassa, kuuntelin kaunista Doris Dayn laulamaa Que Seraa terminaalin kaiuttimista ja tunsin että tässä maailmassa on vielä toivoa - jollain on hyvä musiikkikorva.

  'Royston' matkusti Tallinna Helsinki operaattorilla Tallink Silja aluksella Silja Europa

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hieno kokemus"

  Hieno lautta, aina ajoissa, hyvää viihdettä matkan aikana.

  'Anonyymi' matkusti Tallinna Helsinki operaattorilla Viking Line aluksella Viking Xprs

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mukava ja miellyttävä matka"

  Matka Tallinnasta Helsinkiin oli mukava ja todella miellyttävä, ainoa ongelma johtui ettei lipussamme lukenut mistä terminaalisa laiva lähtee, mistä syystä meillä oli paineita löytää oikea lähtöpaikka. Laivalla oli hyvät palvelut joiden ansiosta aika kului nopeasti.

  'Paul' matkusti Tallinna Helsinki operaattorilla Tallink Silja aluksella Tallink Superstar

  Lue lisää Näytä vähemmän

Tallinna opas

Tallinna on Viron pääkaupunki joka sijaitsee maan pohjoisrannikolla ja rajaa Suomenlahtea. Kaupunki sijaitsee 80 kilometrin päässä Helsingistä, Tukholman itäpuolella ja Pietarin länsipuolella. Viron vanhakaupunki palkittiin vuonna 2011 UNESCO:n maailmanperintökohteeksi sekä Euroopan kulttuurikaupungiksi Turun kanssa. Tallinna on Viron rahoitus ja liiketoiminnan keskus joka hyötyy paljon vapaasta talouspolitiikasta ja omistaa erittäin moninaisen kansantalouden jonka alueista vahvimpia ovat tietotekniikka, matkailu sekä logistiikka.

Tallinnan satama tarjoaa matkoja Suomeen ja Ruotsiin. Sataman laivaterminaalien läpi kulkee vuosittain yli kuusi miljoonaa matkustajaa ja niistä löytyy erinomaiset palvelut kuten kauppoja, kahvila ja odotusauloja. Matkustaja-alusten lisäksi satama ottaa vastaan risteilylaivoja ja huippunopeita laivoja kesäkausina. Tallinnan, Tukholman ja Helsingin välillä kulkee päivittäisiä vuoroja ja tarjolla on myös kaksi viikottaista matkaa Venäjälle Pietariin.

Helsinki opas

Helsinki on Suomen pääkaupunki, joka sijaitsee Uudenmaan maakunnassa Etelä-Suomessa, aivan Suomenlahden kärjessä. Pääkaupunkialue on melko pieni, joten se on oivallinen jalan matkustaville turisteille, jotka haluavat vakuuttua kaupungin arkkitehtuurista, kulttuurista ja shoppailusta. Kaupungin monet puistot, metsät sekä rannikko monine saarineen ovat myös tutkimisen arvoisia. Yhtiin suosituimmista kohteista kuuluu Suomen kansallismuseo, jossa on suuri historiallinen kokoelma esihistorian läpi nykypäivään. Museo on keskiaikaisessa linnassa, joka on jo itsessään nähtävyys. Heille, jotka ovat kiinnostuneita historiasta, kaupungista löytyvät myös muun muassa Helsingin Kaupunginmuseo, joka tiivistää kävijöille viimeiset 50 vuotta Helsingin historiasta. Nähtävyyksiin kuuluu myös Helsingin Yliopisto, jossa on monia museoita kuten Yliopistomuseo sekä Luonnontieteellinen museo.

Helsinkiin pääsee laivalla Virosta, Ruotsista ja Saksasta. Kaikki alueen laivayhtiöt myös tarjoavat mahdollisuuden lastata auton laivaan. Helsinkiin pääsee lautoilla myös Venäjältä sekä Puolasta.