Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Paros lauttasatamaan

  • Paros majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Paros lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Paros majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Paros lauttapalvelut

Paros opas

Paros opas

Kreikan Kykladeihin kuuluva Pároksen saari sijaitsee keskisellä Egeanmerellä Naxoksen länsipuolella noin 8 kilometriä leveän kanavan takana. Pääkaupunki Parikia sijaitsee lahdessa saaren luoteisosassa antiikin Paroksen paikalla. Parikian satama on Egeanmeren laivaliikenteen solmukohta. Historiallisesti Páros tunnettiin hienosta valkoisesta marmoristaan, josta sai alkunsa marmoria muistuttavaa lasittamatonta posliinia tarkoittava termi ”pariaaniposliini”. Nykyään saarelta löytyy hylättyjä marmorilouhoksia ja -kaivoksia, mutta pääasiassa Paros tunnetaan suosittuna turistikohteena.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.