Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Los Cristianos lauttasatamaan

  • Autolla

    Los Cristianos sijaitsee Teneriffan saaren etelärannikolla.

  • Osoite

    Muelle de Los Cristianos, 38650 Arona , Tenerife, Kanariansaaret

  • Los Cristianos majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Los Cristianos lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Los Cristianos majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Los Cristianos lauttapalvelut

Los Cristianos opas

Mitä tehtävää Los Cristianosista löytyy?

Satama tarjoaa monia viihdykkeitä kuten kalastusretkiä, huviristeilyjä, veneretkiä lasipohjaisilla veneillä, sukellus huviretkiä sekä laivamatkoja viereiselle La Gomeran saarelle. Yksi Los Cristianosin vilkkaimmista kaupunginosista on ehdottomasti sen rantakatu, jossa on loputon valikoima kauppoja, laadukkaita ravintoloita, kahviloita, baareja, yökerhoja ja matkamuistokauppoja. Playa de las Americas tarjoaa taivaallisen valkohiekkaisen rannan ja Playa de las Islas on keinotekoinen ranta jolle on tuotu keltaista hiekkaa Saharan aavikolta. Rannoilta löytyy paljon tehtävää ja aurinkotuoleja sekä suihkutiloja on runsaasti. Rannoilta löytyy monia vesiurheilumahdollisuuksia kuten laitesukellusta, polkuveneilyä, vesihiihtoa ja surffausta. Los Cristianosissa on myös kaksi erittäin kuuluisaa vesipuistoa Aqualand sekä Siam Park. Kanariansaaret sijaitsevat verovapaalla alueella, joten Los Cristianosissa voi tehdä hyviä merkkituotelöytöjä. Kaupungin trendikkäimpiin ravintoloihin kuuluu Piccolo, Bar El Cine, Plan B ja Chill Out. Ruokavaihtoehtoja on joka puolelta maailmaa, mutta mitä olisi Espanjan saarella matkailu ilman tapasten nauttimista paikallisessa ravintolassa. Los Cristianosin mukavuuksille ei näy loppua sillä tarjolla on myös keilailua, mikroautoilua, hevos- ja kameliratsastusta sekä benji-hyppäämistä. Ehdoton näkemisen arvoinen kohde on Teiden kansallispuisto jossa sijaitsee Teneriffan tulivuori, Teide.

Mitä liikennemuotoja Los Cristianos tarjoaa?

Teneriffalla operoidaan säännöllisiä bussivuoroja ja bussien aikatauluvihkoja voi ostaa lähes jokaisesta kaupasta. Vaihtoehtoisesti saarelta voi vuokrata auton tai käyttää takseja, joiden katoilla on vihreä valo ja kirjaimet SP (servicio publico).

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.