Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Belfast lauttasatamaan

 • Autolla

  Laivat Mansaarelle lähtevät Albert Quay -laiturista. Seuraa keltaisia AA-opastuksia (IOM FERRY). Luoteesta matkustavien tulee seurata opastetta DOCKS (S) moottoritiellä M2. Stena Linen Stranraer-laivat ja Norfolklinen Liverpool-laivat lähtevät Victoria-terminaaleista West Bank Road -tiellä, joka on pois M2-moottoritieltä (Fortwilliam-liikenneympyrä). Satama on selvästi viitoitettu moottoritieltä ja muilta reiteiltä.

 • Junalla

  Suurin osa junista pysähtyy Great Victoria Street -asemalla Belfastin keskustassa, lukuunottamatta Dublinista ja Larnesta tulevat junat, jotka päättyvät Belfastin keskusrautatieasemalle lähelle Waterfront Hall -viihdekeskusta East Bridge Streetillä. Saadaksesi lisätietoa paikallisesta julkisliikenteestä, vieraile Translink kotisivulla.

 • Osoite

  Isle of Man Steam Packet Isle of Man Steam Packet Company Terminal, Albert Quay, Belfast, BT3 9SS Stena Line Victoria Terminal 4, West Bank Road, Belfast BT3 9JL Norfolkline Irish Sea Victoria Terminal 2, West Bank Road, Belfast, BT3 9JL

 • Belfast majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Belfast lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Belfast majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Belfast lauttapalvelut

Belfast opas

Belfast opas

Ulsterin provinssissa sijaitseva Belfast on Irlannin saaren toiseksi suurin kaupunki. Se on Pohjois-Irlannin suurin kaupunki ja myös pääkaupunki. Kaupunki sijaitsee Belfast Loughn, kaupungin kuuluisaksi tehneen pitkän ja laivoille ihanteellisen luonnonsalmen, lounaispäässä ja lähellä Lagan-joen suuta. Kaupunkai reunustavat pitkät kukkuloiden rivit: Holywood Hills etelässä ja Antrim Hills pohjoisessa. Kaupunki keikkuu Antrimin ja Down kuntien rajalla. Belfast on myös saanut kunnian olla toiseksi suosituin kaupunkikohde lyhyille lomille Yhdistyneissä kuningaskunnissa. Kaupungin nimi tulee irlannin Farsetin suuta tarkoittavasta Béal Feirstestä (feirste on värttinää tarkoittavan fearsaidin genetiivi) viitaten jokeen, jonka äärelle kaupunki rakennettiin. Mielenkiintoista kyllä Lagan-joki on ohittanut Farsetin tärkeimpänä jokena: Farset mataa nyt tuntemattomana High Street -kadun alla. Bridge Street (Siltakatu) kertoo, missä alkuperäinen Farsetin ylittävä silta sijaitsi.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.