Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Caen lauttasatamaan

 • Autolla

  Caenin autolauttaterminaali sijaitsee Ouistrehamissa. Moottoritie on lähellä satamaa ja tarjoaa helpon pääsyn Pariisiin, Loireen, etelään ja Bretagneen. Tie N175 vie Mont St Micheliin and Bretagneen. Tie N13 vie Caenista Bayeuxiin and Cherbourgiin ja N158 vie Le Mansiin ja Loiren laaksoon.

 • Junalla

  Ota juna Pariisin Gare St-Lazaren asemalta Caenin asemalle (noin 18 km satamasta). Matka Pariisista SNCF-junalla kestää noin 2 tuntia. Saadaksesi lisätietoa, vieraile SNCF kotisivulla.

 • Bussilla

  Ouistrehamin and Caenin välillä on bussikuljetus, mutta tämä palvelu ei koske illalla saapuvia laivoja Ouistrehamiin.

 • Paikoitus

  Matkustajaterminaalissa on avoin paikoitusalue, jossa maksimiviipymisaika on 72 tuntia. Pysäköinti on ilmaista, mutta omistajan omalla vastuulla.

 • Osoite

  Car ferry de Ouistreham, Avenue du Grand Large, 14150 Ouistreham

 • Caen majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Caen lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Caen majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Caen lauttapalvelut

Caen opas

Caen opas

Caen on kaupunki Luoteis-Ranskassa. Se on Calvadoksen departementin hallinnollinen pääkaupunki ja Ala-Normandian hallinnollisen alueen pääkaupunki. Caen tunnetaan historiallisista rakennuksistaan, jotka rakennettiin kaupunkiin haudatun Vilhelm Valloittajan aikaan. Renessanssin ja valistusajan välillä Caen laajeni ja rakensi kaupunkikuvaansa, johon kuuluu yksityisiä italialaistyylisiä kartanoita, Saint-Sauveur -aukio ja kahden nunnaluostarin rakennukset. Runoilija Francois de Malherben perässä kaupunki eli intensiivistä intellektualismi aikaa. 1800-luvun aikana kaupunki siirtyi teollistumisen aikaan rautatien ja kaupungin vuonna 1857 mereen kytkeneen kanavan myötä. Kesäkuun 6. 1944 Normandian maihinnousu nosti Caenin maailmankartalle. Kaupunki kasvoi tuhkista todistamaan Mémorial de Caen –museon hyvin edustamien rauhan, solidaarisuuden ja ihmisoikeuksien arvoa.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.