COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Vaasa - Uumaja on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Vaasa satamaan Uumaja

Saadaksesi lisätietoa vieraile Suomi - Ruotsi lautat sivullamme.

Vaasa - Uumaja lauttaoperaattorit

  • 11 Sailings Weekly 3 hr 30 min
  • Get price

Vaasa Uumaja lautta arvostelut

 • "Sidontaliinat"

  Olin moottoripyörällä matkassa. Sidontaliinoja vois olla enemmän ja kunnossa. Muuten laivaus sujui hyvin.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "vaasa-uumaja"

  matka meni hyvin mutta oli kallis suhteessa muihin lauttaväleihin

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Åren loma"

  Ihan mukava ja kohtuu hintainen Selkämeren ylitys. Lisäksi edullinen päivähytti.Saaristolaispöytä oli erinomainen. Katkaisee mukavasti ajamisen. T. Kari Hiisilä

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Matka Vaasa - Uumaja -.Vaasa"

  Matka onnistui orotetusti Laivamatka oli hyvä ja täytti kaikki toiveet 10. Linja-automatka Uumajassa 10 pistettä ei valittamista. Paluumatka alkoi siitä maihinnousukortit ei meirän ryhmällä pelannut päästiin henkilökunnan avustuksella sivuovesta laivaan hyvä palvelu 10p.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Vaasasta Uumajaan

Suomi ja Ruotsi yhdistyvät Vaasa-Uumaja reitillä jolla liikennöi tällä hetkellä vain yksi laivayhtiö: Wasaline. Yhteyksiä reitillä on jopa 8 viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 4 tuntia 30 minuuttia.
Vaasa-Uumaja aikataulut sekä vuorojen yleisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkempaa tietoa löydät tarkastelemalla verkkosivumme hintoja.

Vaasa opas

Vaasa on kaupunki Suomen länsirannikolla. Sen historia yltää vuoteen 1606, jolloin kaupunki sai peruskirjan Ruotsin Kaarle IX:ltä. Kaupunki nimettiin Vaasan hallitsijasuvun mukaan, ja suuri osa kaupungin asukkaista puhuu suomenkielen lisäksi ruotsia. Vaasa on alueen kulttuurikeskus, sillä siellä on 20 museoa, muutamia taidegallerioita sekä kaupunginorkesteri. Turistien keskuudessa suosittuja tapahtumia ovat Vaasan Kuorofestivaali, Korsholman Musiikkijuhlat, Jorma Panula Kapellimestarikilpailu sekä Vaasan suosittu Taiteiden Yö. Kaupungista löytyy myös maailmanperintökohteisiin kuuluva Terranova, joka tutustuttaa ihmisiä Merenkurkun saaristoon. Öjenin luontopolun varrelta löytyy Öjbergsmossenin suo, hiidenkirnu, pirunpelto ja kääpiömäntyjen peittämä meteoriittikraatteri.

Vaasan satamasta Uumajaan lähtee 8 lauttaa viikossa ja matka kestää noin 4 tuntia.


Uumaja opas

Uumaja sijaitsee Pohjois-Ruotsissa Uumajanjoen varrella. Kaupunki on Västerbottenin maakunnan pääkaupunki ja Uumajan kunnan keskustaajama. Uumaja sijaitsee noin 600 kilometrin päässä Tukholmasta pohjoiseen, ja 400 kilometriä etelään pohjoiselta napapiiriltä. Se on yliopistokaupunki, sekä teknisen, lääketieteellisen ja kasvatustieteellisen tutkimuksen keskus. Uumajan kahdessa yliopistossa on yhteensä noin 40 000 opiskelijaa. Kaupunki äänestettiin Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuonna 2014. Umea Arts Campukselle rakennetusta upouudesta Bildmuseetista on tullut suosittu nähtävyys. Tällä palkitulla rakennuksella on seitsemän kerrosta, täynnä nykytaidetta, valokuvia, arkkitehtuuria ja muotoilua.

Kaupungin satamasta lähtee Vaasaan viikottain 8 lauttaa. Matka kestää noin 4 tuntia.