Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Ibiza lauttasatamaan

  • Autolla

    Satama sijaitsee Ibizan keskustassa saaren kaakkoisosassa. Satamaan pääset Avenida Santa Eulalian ja Avenue Andanesin kautta. Matkustajaterminaalia kutsutaan nimellä 'Estacion Maritima del Puerto'.

  • Osoite

    Estación Marítima, Andenes del Puerto s/n, C.P. 07800, Baleaarit, Espanja

  • Ibiza majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Ibiza lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Ibiza majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Ibiza lauttapalvelut

Ibiza opas

Ibiza lauttasatama

Ibizan satama sijaitsee Baleaareilla Välimerellä ja yhdistää saaren Espanjaan sekä muihin Baleaareihin. Ibizan keskustasta lähtee laivoja tunnin välein läheiselle Formenteran saarelle. Yhteyksiä on myös Mallorcalle sekä Espanjan Barcelonaan, Deniaan ja Valenciaan. Ibizaa pidetään yhtenä maailman parhaimmista villin yöelämän lomakohteista ja sillä esiintyvät usein maailmankuulut DJ:t. Ibizan keskustasta pääsee Ibiza San Antonion satamaan ajamalla D731 tietä pitkin.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.