Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Bari lauttasatamaan

 • Autolla

  Jos tulet Barin pohjoisosasta, pääset Barin satamaan moottoritietä A14. Jos tulet Napolista, voit ottaa moottoritien A16.

 • Junalla

  Barista on suoria rautatieyhteyksiä kaikkiin Italian suurimpiin kaupunkeihin. Stazione Centrale on Barin paikallinen rautatieasema, joka on noin 1.5 km satamasta.

 • Bussilla

  Bussipalvelu 'Linea 20' kulkee säännöllisesti satamasta Barin rautatieasemalle. Lippuja voi ostaa aseman kioskista. Lippu tulee leimata bussiin noustessa yhdessä bussin keltaisessa laitteessa. Lippu maksaa noin €0.70 per henkilö.

 • Osoite

  Piazzale Cristoforo Colombo, 1 70122 Bari

 • Bari majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Bari lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Bari majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Bari lauttapalvelut

Bari opas

Bari opas

Bari on samannimisen provinssin ja Puglian seudun pääkaupunki. Se on eteläisen manner-Italian toiseksi suurin kaupunki Napolin jälkeen. Adrianmeren rannalla sijaitseva Bari on merkittävä teollisuuskaupunki Etelä-Italiassa ja on ollut vuosisatojen ajan merkittävä kauppa-, kalastus- ja lauttasatama. Alueen ensimmäisenä asuttaneen italialaisheimon jälkeen Baria ovat hallinneet kreikkalaiset, roomalaiset, bysantit, normannit, aragonialasiet, anjoulaiset, Pyhä Rooman valtakunta, ja lopulta Napoleonin alaiset Bourbonit. Se liitettiin moderniin Italiaan vuonna 1861. Kaupungissa on kolme pääaluetta: pohjoisen niemen vanha kaupunki, etelän Murattianno ja keskusta, joka on merkittävä ostos- ja toimistoalue. Hallitsevasta uskonnollisesta arkkitehtuurista huolimatta kaupunkiin on ilmestynyt trendikkäitä ravintoloita ja yökerhoja aktiivista yöelämää vaalimaan.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.