Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset St Malo lauttasatamaan

 • Autolla

  Matka Pariisista vie noin 4 tuntia A11-moottoritietä ja sitten RN137. Caenista matka vie noin 1 tunti ja 50 minuuttia A84-moottoritietä. Päästäksesi satamaan, seuraa jokaisella poistumiskaistalla opastuksia St Maloon, Terminal Ferry du Naye.

 • Junalla

  Pariisin Montparnasse-asemalta voit ottaa junan St Malon rautatieasemalle (SNCF-rautatieasema sijaitsee Jean Coquelin -aukiolla). Kävelymatka rautatieasemalta satamaan vie noin 20 minuuttia. Saadaksesi lisätietoa, vieraile [URl1] kotisivulla.

 • Bussilla

  Bussipysäkki on noin 3 minuutin kävelymatkan päässä, uimahallin vieressä.

 • Paikoitus

  Matkustajaterminaalia vastapäätä on paikoitusalue.

 • Osoite

  Gare Maritime du Naye, 35400 Saint-Malo

 • St Malo majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö St Malo lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile St Malo majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

St Malo lauttapalvelut

St Malo opas

St Malo opas

St-Malo on satamakaupunki Pohjois-Ranskan Bretagnessa Englannin kanaalin rannalla. Harmaasta graniitista rakennettu ja sillä muurattu St-Malo jäljittää alkuperänsä 500-luvun alun Aaron ja Brendan pyhimysten luostariasumukseen. Myöhempinä vuosisatoina siitä tuli pahamaineinen hallitsemattomien merirosvojen kotipaikka. 1590 St-Malo jopa julistautui neljäksi vuodeksi itsenäiseksi tasavallaksi. St-Malon merirosvot eivät vain pakottaneet ohikulkevia englantilaislaivoja maksamaan suojelurahaa vaan hankkivat varallisuutta myös kauempaa. Kanadan asuttanut Jacques Cartier sekä ensimmäiset Falklandinsaarten asuttajat asuivat St-Malossa – siitä saarten argentiinalainen nimi Las Malvinas. Nykyään St-Malo on erottamattomasti sidoksissa mantereeseen ja kiitos upean vanhan linnakkeen se on Bretagnen suosituin matkakohde.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.