Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Calais lauttasatamaan

 • Autolla

  Calais'n satama on suorassa yhteydessä Euroopan moottoritieverkostoon kahdella reitillä. A26/E15 palvelee Ranskan keskiosaa ja tarjoaa pääsyn Pariisiin ja Etelä-Eurooppaan. A16/E40 pääset Benelux-maihin ja Pohjois-Euroopan moottoriteille ja A16/E402 pääset Boulogneen ja Roueniin.

 • Junalla

  Calais Ville -rautatieasema sijaitsee kaupungin keskustassa. Asemalta on säännöllisesti junia Pariisin Gare du Nord -asemalle sekä muihin suuriin kaupunkeihin alueella. Saadaksesi lisätietoa Ranskan rautatiepalveluista, vieraile SNCF ja TGV kotisivuilla.

 • Bussilla

  Sataman ja kaupungin keskustan (Place d'Armes) väliä kulkee bussi klo 1000-2000. Bussi voi myös viedä rautatieasemalle pyydettäessä. Matka maksaa noin £1/€1.50 per matkustaja per suunta.

 • Osoite

  Car Ferry Terminal, 62100 Calais, Ranska

 • Calais majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Calais lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Calais majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Calais lauttapalvelut

Calais opas

Calais lauttasatama

Calais on Englantia lähimpänä oleva Ranskalainen kaupunki sekä pääportti maiden väliselle laivaliikenteelle. Noin kuuden kilometrin päässä Coquelles'ssa sijaitsee Eurotunnelin terminaali. Calais'ta pääsee myös erittäin helposti Pariisiin junalla. Koska Calais on myös kalasatama, siellä tarjotaan tuoretta juuripyydystettyä meriruokaa.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.