Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3375 reitillä ja 692 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2.5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1.2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Thaimaa

Thaimaa sijaitsee Indokiinan niemimaalla kaakkois-Aasiassa, Andamaanienmeren sekä Siaminlahden välissä. Yhtenä maailman väkirikkaimmista maista, Thaimaa tunnetaan sen ruoasta, eksoottisista maisemista, Buddhalaisista patsaista sekä turisteja houkuttelevista aktiviteeteista, joiden ansiota maassa vierailee vuosittain yli 30 miljoonaa matkustajaa.

Miksi Thaimaa?

Thaimaa tunnetaan trooppisena paratiisina jonka maisemat ovat kuin postikorteista. Luontoäiti on siunannut Thaimaan luonnonihmeillä. Malayn niemimaalta löytyy viidakkoisia saaria valkohiekkaisilla rannoilla joista tunnetuimpia ovat täysikuun juhlien Koh Samui sekä Koh Pha Ngan. Vähemmän tunnettu Koh Lipe tarjoaa täydelliset olosuhteet surffaukselle. Thaimaasta löytyy lukuisia sukelluskohteita joissa vesi on marraskuusta huhtikuuhun niin kirkasta, että voi nähdä paljain silmin jopa 30 metrin syvyyteen.

Maan pääkaupunki, Bangkok, on monipuolinen sekoitus pilvenpiirtäjiä ja yöelämää sekä autenttisia kanaaleja, palvontakohteita sekä ruokakojuja. Chiang Mai, maan pohjoisen vuoristo -alueen pääkaupunki, tunnetaan sen vanhankaupungin muinaisista seinämistä ja vallihaudoista sekä sadoista mahtavista temppeleistä. Krabin provinssi lounaisrannikolla on täydellinen kalliokiipeilylle sen kalkkikivikallioilla sekä Mangrovemetsillä. Sieltä pääsee myös Phi Phi -saarille.

Buddhalaisella luonteenlaadullaan, Thaimaa on täydellinen rentoutumiskohde sen rantalomakohteilla. Thaimaalaiset ‘Wat’ temppelit ovat suosittuja nähtävyyksiä, joista Bangkokissa sijaitseva Wat Phra Kaew on suosituin sen mahtipontisella ja värikkäällä tyylillä. Myös ‘marmori temppeli’ on yksi viehättävimmistä sen Thai-tyylisillä päätykolmioilla, katoilla ja yksityiskohtaisesti koristelluilla sisustuksilla.

Mitä laiva vaihtoehtoja Thaimaasta löytyy?

Koska suurin osa vierailijoista suuntaa Thaimaan saarille, laivaliikenne on maassa erittäin vilkasta. Laaja valikoima laivayhtiöitä operoi Thaimaan eri kohteissa ja tarjoavat säännöllisiä, yleisiä ja nopeita yhteyksiä maan suosituimmille saarille kuten Koh Taoon, Phuketiin, Koh Samuille sekä moneen muuhun kohteeseen itse Thaimaan mantereella. Kansainvälisiin meriyhteyksiin kuuluu yhteydet Malesian Langkawi -saarelle.

Lue lisää Näytä vähemmän

Suositut lauttaoperaattorit

 • Bundhaya Speed Boat
  • Etsi hinta
 • Songserm
  • Etsi hinta
 • Lomprayah High Speed Ferries
  • Etsi hinta
 • Andaman Wave Master
  • Etsi hinta
Näytä kaikki lauttaoperaattorit

Reitit ja satamat maassa Thaimaa