Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Oran lauttasatamaan

  • Autolla

    Oraniin on helppo päästä valtateiden N2, N11 ja N4 kautta.

  • Oran majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Oran lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Oran majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Oran lauttapalvelut

Oran opas

Oran opas

Oranin kaupunki sijaitsee koillis-Algeriassa Välimeren rannalla. Andalusian maurikauppiaat perustivat Oranin 900-luvulla, mutta kardinaali Cisneron johdolla espanjalaiset valloittivat kaupungin vuonna 1509. Espanjan valta kesti vuoteen 1708, jolloin ottomaanit valloittivat kaupungin. Espanja kuitenkin valloitti kaupungin takaisin vuonna 1732. Sen arvo kauppasatamana oli kuitenkin vähentynyt huomattavasti ja kuningas Kaarle IV myi kaupungin turkkilaisille. Ottomaanien valtaa kesti vuoteen 1831, jolloin Oran siirtyi ranskalaisten käsiin. Ennen Algerian itsenäisyyssotaa Oranilla oli Pohjois-Afrikan suurin eurooppalaisväestö. Sodan jälkeisessä eurooppalaisten ja juutalaisten muuttoaallossa Ranskaan Oran menetti noin puolet väestöstään. Nykyään Oran on tärkeä satama ja kaupan keskus sekä yliopistokaupunki.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.