Varaa lautta satamaan Oran

Oran lauttasatama kohteessa Algeria yhdistää sinut satamaan Almeria maassa Espanja ja valittavanasi on jopa 1 lauttavuoroa viikossa. Matka Oran - Almeria kestää nopeimmillaan 8 tuntia ja väliä liikennöi Naviera Armas.

Oran -satamakartta

Klikkaa karttaa

Oran lauttavaihtoehdot

Oran lauttapalvelut

 • Naviera Armas
  • 1 lähtö viikoittain 8 h
  • Etsi hinta

Oran opas

Oranin kaupunki sijaitsee koillis-Algeriassa Välimeren rannalla.
Andalusian maurikauppiaat perustivat Oranin 900-luvulla, mutta kardinaali Cisneron johdolla espanjalaiset valloittivat kaupungin vuonna 1509. Espanjan valta kesti vuoteen 1708, jolloin ottomaanit valloittivat kaupungin. Espanja kuitenkin valloitti kaupungin takaisin vuonna 1732. Sen arvo kauppasatamana oli kuitenkin vähentynyt huomattavasti ja kuningas Kaarle IV myi kaupungin turkkilaisille. Ottomaanien valtaa kesti vuoteen 1831, jolloin Oran siirtyi ranskalaisten käsiin. Ennen Algerian itsenäisyyssotaa Oranilla oli Pohjois-Afrikan suurin eurooppalaisväestö. Sodan jälkeisessä eurooppalaisten ja juutalaisten muuttoaallossa Ranskaan Oran menetti noin puolet väestöstään.
Nykyään Oran on tärkeä satama ja kaupan keskus sekä yliopistokaupunki.

Näin pääset Oran lauttasatamaan

 • Autolla

  Gare Maritime, Rue du port, Oran

 • Oran majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Oran lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Oran majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!