Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Valencia lauttasatamaan

 • Autolla

  Valencian satamaan on helppo päästä. Tie satamaan on hyvin viitoitettu kaupungin keskustasta.

 • Junalla

  Voit ottaa metron satamaan. Satamaa lähimmät pysäkit ovat 4, 5 ja 6.

 • Osoite

  Trasmediterranea Estación Maritima, Muelle de Poniente, C.P. 46024, Espanja Iscomar Ferries Estación Maritima, Muelle de Levante s/n, 46024, Espanja Balearia Estación Maritima, Muelle de Turia s/n, 46024, Espanja

 • Valencia majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Valencia lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Valencia majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Valencia lauttapalvelut

Valencia opas

Valencia opas

Valencia on keskisuuri satamakaupunki (Espanjan kolmanneksi suurin kaupunki) ja teollisuusalue Costa del Azaharissa. Roomalaiset perustivat kaupungin 137 eaa. entisen iberialaiskaupungin paikalle Turia-joen rannalle. Vuosisatojen aikana vaihdelleet ääntämistavat ovat muokanneet alkuperäisen Valentia-nimen nykymuotoonsa. Kaupunkia ovat asuttaaneet visigootit, maurit ja aragonialaiset. Vuonna 1094 Rodrigo Díaz de Vivar (el Cid) valloitti Valencian (voitto ikuistettiin Espanjan kansalliseepokseen Cantar de Mio Cidiin), mutta kaupunki palautui Almoravidien käsiin 1102. Aragonian Jaakko I valloitti sen takaisin 1238 ja liitti sen osaksi vastaperustettua Valencian kuningaskuntaa, joka oli osa Aragonian kruunun valtioliittoa. 1400- ja 1500-luvuilla Valencia oli yksi Välimeren suurimmista kaupungeista. Itsehallintoalueen oikeudet se sai 1982.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.