Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Dunkerque lauttasatamaan

 • Autolla

  A25 Lillestä: Liity tielle A16 Calais'ta kohti. A16 Dunkerquesta/Belgiasta: Ota poistumistie 24. Seuraa viittoja 'Port Rapide/Car Ferry'. St. Omerista: Seuraa tietä D600, joka ylittää A16 suoraan terminaaliin. Dunkerquen keskustasta: Seuraa viittoja Calais'hin - seuraa joko A16 ja ota poistumistie 24 tai seuraa RN1 ja opastuksia 'Loon Plage/Car Ferry'.

 • Junalla

  Dunkerquen SNCF rautatieasema on lyhyen kävelymatkan päässä matkailutoimistosta, joka sijaitsee kadulla rue de l'Amiral Ronarc'h. Saadaksesi lisätietoa, vieraile [SNCF] kotisivulla.

 • Osoite

  Terminal Roulier du Port Ouest, F-59279 Loon-Plage Dunkerque

 • Dunkerque majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Dunkerque lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Dunkerque majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Dunkerque lauttapalvelut

Dunkerque opas

Dunkerque opas

Dunkerque on satamakaupunki Ranskan pohjoisimmassa päädyssä Nordin departementissa 10 kilometriä Belgian rajalta. Sen nimi juontuu länsiflaamilaisista (hollantilaisesta) dyyniä ja kirkkoa tarkoittavista sanoista ”duin” ja ”kerke”. 1900-luvun puoleenväliin asti kaupunki sijaitsi hollantilaisella kielialueella; nykyään paikallinen hollannin murre on edelleen jäljellä, mutta se on enimmäkseen korvattu ranskalla. Espanja, Englanti, Alankomaat ja Ranska kiistelivät alueesta kiivaasti. Kahdeksankymmenvuotisessa sodassa satama oli pahamaineisten Dunkerquen ryöväreiden koti, kunnes Ranskan Louis XIII valloitti kaupungin 1646. Toisessa maailmansodassa vuoden 1940 Saksan hyökkäyksen aikana Dunkerquen ympärillä käytiin kovaa taistelua, mutta tauko taisteluissa mahdollisti yllättäen liittouneiden joukkojen paon Englantiin. 338 226 miestä evakuoitiin jatkuvan pommituksen keskellä (Winston Churchill kutsui sitä Dunkerquen ihmeeksi).

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.