Varaa lautta satamaan Dunkerque

Dunkerque lauttasatama kohteessa Ranska yhdistää sinut satamaan Dover maassa Englanti ja valittavanasi on jopa 12 lauttavuoroa päivässä. Matka Dunkerque - Dover kestää nopeimmillaan 2 tuntia ja väliä liikennöi DFDS Seaways.

Dunkerque -satamakartta

Klikkaa karttaa

Dunkerque lauttavaihtoehdot

Dunkerque lauttapalvelut

 • DFDS Seaways
  • 12 lähtöä päivittäin 2 h
  • Etsi hinta

Dunkerque opas

Dunkirkin satama, joka sijaitsee Calais’n itäpuolella Pohjois-Ranskassa, on yksi Euroopan ruuhkaisimmista. Se on maan kolmanneksi suurin satama Le Havren ja Marseillen jälkeen ja levittäytyy 70 neliökilometrin alueelle 10 kunnan yli. Vaikka satamaa käytetään päämääräisesti rahtitavaran kuljetukseen, se on Calais’n jälkeen suosituin satama matkustajaliikenteelle. Matkustamalla Dunkirkkiin valitset kätevämmän ja stressittömämmän tavan saavuttaa Ranska. Laivoja on operoinut vuodesta 2010 lähtien DFDS. Lähtöjä on 12 kertaa päivässä ja matkat kestävät noin kaksi tuntia.
Rahtitavaran kuljetus lisääntyy vuosi vuodelta, ja suurella kanaali ja junaraide verkostollaan kaupunki yhdistää Belgian satamat sekä Ranskan muut satamat. Ei siis liene ihme, että Dunkirk on kasvamassa Ranskan tärkeimmäksi ja johtavimmaksi satamaksi joka vastaanottaa lasteittain kauppatavaraa kuten hiiltä, kuparia ja konttilastillisia hedelmiä.
Sijaiten vain kymmenen kilometrin päässä Belgian rajalta, Dunkirkkiä voi hyödyntää Ranskan naapurimaiden tutkimiseen. Laivasta astuttuasi olet yllättävän lähellä Alankomaita ja Saksaa, ja Pariisiin pääset jo kolmessa tunnissa autolla A1 tietä pitkin. Dunkirk tarjoaa lukuisia hotelleja yöpymiselle, jotta voit siistiytyä ja rentoutua ennen uusia Pohjois-Euroopan seikkailujasi.
Dunkirkin laivaterminaalin palveluihin kuuluu kahviloita, suihkullisia WC-tiloja, myyntiautomaatteja purtaville ja juomille sekä hauskoja peliautomaatillisia alueita lapsille. Tilat ovat myös sopivia liikuntaesteisille. Infopiste on avoinna 24 tuntia ja satama tarjoaa myös ilmaisen pysäköinnin. Lisäksi vuonna 2016 DFDS rakennutti upouuden terminaalin, jossa on modernit lähtöselvitys palvelut sekä parannetut mahdollisuudet autojen laivaan pääsylle.
Dunkirk on nöyrä ja yhteisöllinen kaupunki 90 tuhannella asukkaalla. Se tuli maailmankuuluksi vuonna 1940, jolloin maan liittoutuneet joukot evakuoitiin Toisen maailmansodan aikana. Vaikka suurin osa kaupungin rakennuksista tuhoutui sodan aikana, sen nähtävyyksiin kuuluu Dunkirkin 1940 Museo, Satamamuseo historiallisine laivoineen sekä LAAC, joka on modernin taiteen museo. Dunkirkin osoite on Route du petit Denna, Port 5625, 59279 Loon Plage, ja sen sijainti on helppopääsyinen. Lillestä matkustavien tulee seurata A25 tietä ja myöhemmin A16 tiellä Calais’hin päin opastavia tienviittoja; Belgiasta A16 tiellä ajavien tulee poistua erkanemiskaistalle 53 (24) ja seurata tienviittoja satamaan ‘Rapide/Car Ferry’. Saint Omerista matkustavia neuvotaan seuraamaan D600 tietä, joka vie suoraan laivaterminaaliin.

Näin pääset Dunkerque lauttasatamaan

 • Autolla

  DFDS Terminal Car ferry, Route du petit, Denna, Port 5625, 59279 Loon plage

 • Junalla

  DFDS Terminal Car ferry, Route du petit, Denna, Port 5625, 59279 Loon plage

 • Osoite

  DFDS Terminal Car ferry, Route du petit, Denna, Port 5625, 59279 Loon plage

 • Dunkerque majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Dunkerque lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Dunkerque majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!